Not to scale at all

Kaisu Koski

Animaatio tutkii lääketieteen opiskelijoiden anatomisia piirroksia naisen synnytyselimistä. Piirrokset on kerätty 63 ensimmäisen vuosikurssin lääketieteen opiskelijalta Plymouthin yliopistossa.

Tuotantovuosi
2014
Kesto
00:10:11
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Not to scale at all
Suomenkielinen nimi

Not to scale at all

Englanninkielinen nimi

Not to scale at all

Tuotantomaat
Netherlands, United Kingdom
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Kaisu Koski (Kuvaaja), Kaisu Koski (Käsikirjoittaja), Robert Zwijnenberg (Muu), Fenna Heyning (Muu), Kaisu Koski (Tekijä), TAIKE (Rahoittaja), Suomen akatemia (Rahoittaja), Marcel Dolman (Ääni)
Pressikuvat
Kaisu Koski on tutkija-taiteilija,jonka tausta on media- ja performanssitaiteessa. Hän väitteli tohtoriksi Lapin yliopistosta 2007 väitöskirjallaan “Augmenting Theatre”, joka käsittelee interaktiivisia performansseja ja installaatioita. Koski on taidelähtöisen tutkimuksen dosentti Tampereen yliopistossa. Hän työskentelee luonnontieteilijöiden, kliinikoiden ja insinöörien kanssa ja johtaa parhaillaan hanketta, jossa kehitetään uusia opetusvideoita lääketieteen opetukseen. Kosken teoksia on esitetty muun muassa Künstlerhaus Mousonturmissa, Hasselt Triennialissa, The Labissa San Franciscossa ja Czongin nykytaiteen instituutissa Koreassa sekä useilla elokuvafestivaaleilla.