DermaBread Participatory Performance

Koski Kaisu

Osallistava performanssi tarjoaa kirurgista ja anatomista harjoitusta maistamisen kokemuksen keinoin. Osanottajat perehtyvät sensoristen taitojen kartuttamiseen, simulaatioon sekä toislajisten ruumiiden ja ruoan väliseen suhteeseen kokeellisen DermaBread-simulaattorin avulla. DermaBread simuloi ihon anatomiaa ja erilaisia ihotauteja. 45-minuuttisen performanssin esittävät Kaisu Koski ja Noémie Soula, DermaBreadin kehittäjät ja Citizen Surgery Collectiven jäsenet. 

Tuotantovuosi
2021
Kesto
00:45:00
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
DermaBread Participatory Performance
Englanninkielinen nimi

DermaBread Participatory Performance

Tuotantomaat
United Kingdom
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Kaisu Koski (Kuvaaja), Noémie Soula (Kuvaaja), Kaisu Koski (Käsikirjoittaja), Noémie Soula (Käsikirjoittaja), Kaisu Koski (Leikkaaja), Kaisu Koski (Ohjaaja), Noémie Soula (Ohjaaja), Kaisu Koski (Säveltäjä), Kaisu Koski (Tekijä), Kaisu Koski (Tuottaja), Kaisu Koski (Äänisuunnittelu), Noémie Soula (Äänisuunnittelu), Sheffield Hallam University (Rahoittaja)
Pressikuvat
Kaisu Koski on tutkija-taiteilija,jonka tausta on media- ja performanssitaiteessa. Hän väitteli tohtoriksi Lapin yliopistosta 2007 väitöskirjallaan “Augmenting Theatre”, joka käsittelee interaktiivisia performansseja ja installaatioita. Koski on taidelähtöisen tutkimuksen dosentti Tampereen yliopistossa. Hän työskentelee luonnontieteilijöiden, kliinikoiden ja insinöörien kanssa ja johtaa parhaillaan hanketta, jossa kehitetään uusia opetusvideoita lääketieteen opetukseen. Kosken teoksia on esitetty muun muassa Künstlerhaus Mousonturmissa, Hasselt Triennialissa, The Labissa San Franciscossa ja Czongin nykytaiteen instituutissa Koreassa sekä useilla elokuvafestivaaleilla.