Scenes of Disclosure

Koski Kaisu

Standardoidut potilaat ovat koulutettuja auttamaan lääketieteen opiskelijoita harjoittelemaan kliinisiä ja ihmissuhdetaitoja. Tässä elokuvassa Houstonin lääketieteellisen McGovern -korkeakoulun standardoidut potilaat esittävät kolmea eri roolihahmoa ja tapoja reagoida, kun lääketieteen opiskelijat opettelevat kertomaan ”huonot uutiset” parhaalla mahdollisella tavalla.

Tuotantovuosi
2017
Kesto
00:23:04
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Scenes of Disclosure
Englanninkielinen nimi

Scenes of Disclosure

Tuotantomaat
Finland, United States, Netherlands
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Sharad Patel (Kuvaaja), Kaisu Koski (Kuvaaja), Kirsten Ostherr (Kuvaaja), Mel House (Kuvaaja), Kaisu Koski (Käsikirjoittaja), Kaisu Koski (Leikkaaja), Kaisu Koski (Ohjaaja), Jeff Herriott (Säveltäjä), Henry Vega (Säveltäjä), Eric Sheffield (Säveltäjä), Kaisu Koski (Tekijä), Kirsten Ostherr (Vastaava tuottaja), Kaisu Koski (Äänisuunnittelu), Anttoni Wikström (Äänisuunnittelu), Beth McKim (Näyttelijä), Gail Leonard (Näyttelijä), Katie Gruner (Näyttelijä), Kaisu Koski (Näyttelijä), Tampereen yliopisto (Rahoittaja), Rice University Humanities Research Center (Rahoittaja), Suomen akatemia (Rahoittaja)
Pressikuvat
Kaisu Koski on tutkija-taiteilija,jonka tausta on media- ja performanssitaiteessa. Hän väitteli tohtoriksi Lapin yliopistosta 2007 väitöskirjallaan “Augmenting Theatre”, joka käsittelee interaktiivisia performansseja ja installaatioita. Koski on taidelähtöisen tutkimuksen dosentti Tampereen yliopistossa. Hän työskentelee luonnontieteilijöiden, kliinikoiden ja insinöörien kanssa ja johtaa parhaillaan hanketta, jossa kehitetään uusia opetusvideoita lääketieteen opetukseen. Kosken teoksia on esitetty muun muassa Künstlerhaus Mousonturmissa, Hasselt Triennialissa, The Labissa San Franciscossa ja Czongin nykytaiteen instituutissa Koreassa sekä useilla elokuvafestivaaleilla.