Saladdin Castique

Anssi Kasitonni

Marjastaja kävelee metsässä, löytää roskakasasta ranskalaisen salaatinkastikepullon. Pullosta ilmestyy pullon henki ja antaa miehelle kolme toivetta. Miehen toiveet ovat melko perinteisiä, mutta hän käyttää jatkuvasti törkeää kieltä. Henki kyllästyy kuuntelemaan sellaista, ja lopuksi mies saa opetuksen.

Tuotantovuosi
2018
Kesto
00:05:40
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Saladdin Castique
Suomenkielinen nimi

Saladdin Castique

Englanninkielinen nimi

Saladdin Castique

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Anssi Kasitonni (Kuvaaja), Anssi Kasitonni (Käsikirjoittaja), Anssi Kasitonni (Leikkaaja), Anssi Kasitonni (Ohjaaja), Anssi Kasitonni (Säveltäjä), Anssi Kasitonni (Tekijä), Anssi Kasitonni (Äänisuunnittelu), Leena Ylä-Iyly (Assistentti), Tanja Vuorinen (Assistentti), Maria Heinonen (Assistentti), Hertta Heinonen (Näyttelijä), Pentti Heinonen (Näyttelijä)
Pressikuvat
Anssi Kasitonni on sahalahtelainen skeittari ja palkittu taiteilija, joka tekee musiikkia ja veistoksia sekä piirtää. Kasitonnin Sahalahden tiluksillaan tekemät lyhytelokuvat ovat monille faneille kuitenkin se rakkain osa hänen tuotantoaan. Ne käsittelevät ihmiskunnan ikuisia kysymyksiä: moraalia, rakkautta, kuolemaa, sukupolvien välisiä kuiluja, seksuaalisuutta sekä tietenkin sukellusveneitä. Elokuvat ovat kotikutoisia, mutta niiden sisältämät ajatukset eeppisiä. Elokuvat ovat oma maailmansa ja kertovat meille jotain tärkeätä omastamme. Kasitonni voitti vuonna 2011 arvostetun Ars Fennica -palkinnon.