Penan Erikoiskuljetus

Kasitonni Anssi

Pena on ajanut rekkaa jo 50 vuotta ja aikoo niin tehdä jatkossakin. Hänen muistiongelmansa on vain pikku kuoppa elämän valtatiellä.

Tuotantovuosi
2024
Kesto
00:11:43
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Penan Erikoiskuljetus
Suomenkielinen nimi

Penan Erikoiskuljetus

Englanninkielinen nimi

Pena's Special Hauling

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Anssi Kasitonni (Kuvaaja), Anssi Kasitonni (Käsikirjoittaja), Anssi Kasitonni (Leikkaaja), Anssi Kasitonni (Ohjaaja), Anssi Kasitonni (Säveltäjä), Anssi Kasitonni (Tekijä), Anssi Kasitonni (Äänisuunnittelu), Martti Suosalo (Näyttelijä), Hertta Heinonen (Näyttelijä), Pentti Heinonen (Näyttelijä), Elsa Saisio (Näyttelijä), Eemeli Korpisaari (Näyttelijä), Mika Nuojua (Näyttelijä), Leena Ylä-Iyly (Näyttelijä)
Pressikuvat
Anssi Kasitonni on sahalahtelainen skeittari ja palkittu taiteilija, joka tekee musiikkia ja veistoksia sekä piirtää. Kasitonnin Sahalahden tiluksillaan tekemät lyhytelokuvat ovat monille faneille kuitenkin se rakkain osa hänen tuotantoaan. Ne käsittelevät ihmiskunnan ikuisia kysymyksiä: moraalia, rakkautta, kuolemaa, sukupolvien välisiä kuiluja, seksuaalisuutta sekä tietenkin sukellusveneitä. Elokuvat ovat kotikutoisia, mutta niiden sisältämät ajatukset eeppisiä. Elokuvat ovat oma maailmansa ja kertovat meille jotain tärkeätä omastamme. Kasitonni voitti vuonna 2011 arvostetun Ars Fennica -palkinnon.