Masa

Anssi Kasitonni

Omassa pesässään teknisesti yllättävän edistynyt ja luova marsu pohjustaa monipolvisia pakosuunnitelmia, jotka aina kohtaavat marsun omistajan rakkaudellisen huolenpidon aukottoman muurin. Elokuva sisältää mmuun muassa sähköisiä erikoisvimpaimia, bodausta, Steve Mcqueenin ja yllättävän pitkiä marsunkielisiä monologeja.

Tuotantovuosi
2009
Kesto
00:10:49
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Masa
Suomenkielinen nimi
Masa
Englanninkielinen nimi
Masa
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Anssi Kasitonni (Käsikirjoittaja), Anssi Kasitonni (Ohjaaja), Anssi Kasitonni (Tekijä), Anssi Kasitonni (Tuottaja), Anssi Kasitonni (Kuvaaja)
Pressikuvat
Anssi Kasitonni on sahalahtelainen skeittari ja palkittu taiteilija, joka tekee musiikkia ja veistoksia sekä piirtää. Kasitonnin Sahalahden tiluksillaan tekemät lyhytelokuvat ovat monille faneille kuitenkin se rakkain osa hänen tuotantoaan. Ne käsittelevät ihmiskunnan ikuisia kysymyksiä: moraalia, rakkautta, kuolemaa, sukupolvien välisiä kuiluja, seksuaalisuutta sekä tietenkin sukellusveneitä. Elokuvat ovat kotikutoisia, mutta niiden sisältämät ajatukset eeppisiä. Elokuvat ovat oma maailmansa ja kertovat meille jotain tärkeätä omastamme. Kasitonni voitti vuonna 2011 arvostetun Ars Fennica -palkinnon.