Masa

Anssi Kasitonni

Omassa pesässään teknisesti yllättävän edistynyt ja luova marsu pohjustaa monipolvisia pakosuunnitelmia, jotka aina kohtaavat marsun omistajan rakkaudellisen huolenpidon aukottoman muurin. Elokuva sisältää mmuun muassa sähköisiä erikoisvimpaimia, bodausta, Steve Mcqueenin ja yllättävän pitkiä marsunkielisiä monologeja.

Production Year
2009
Duration
00:10:49
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Masa
Finnish Title
Masa
English Title
Masa
Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Aspect Ratio
4:3
Sound
Yes
Työryhmä
Anssi Kasitonni (Käsikirjoittaja), Anssi Kasitonni (Ohjaaja), Anssi Kasitonni (Tekijä), Anssi Kasitonni (Tuottaja), Anssi Kasitonni (Kuvaaja)
Press Photos
Anssi Kasitonni on sahalahtelainen skeittari ja palkittu taiteilija, joka tekee musiikkia ja veistoksia sekä piirtää. Kasitonnin Sahalahden tiluksillaan tekemät lyhytelokuvat ovat monille faneille kuitenkin se rakkain osa hänen tuotantoaan. Ne käsittelevät ihmiskunnan ikuisia kysymyksiä: moraalia, rakkautta, kuolemaa, sukupolvien välisiä kuiluja, seksuaalisuutta sekä tietenkin sukellusveneitä. Elokuvat ovat kotikutoisia, mutta niiden sisältämät ajatukset eeppisiä. Elokuvat ovat oma maailmansa ja kertovat meille jotain tärkeätä omastamme. Kasitonni voitti vuonna 2011 arvostetun Ars Fennica -palkinnon.