Kolkuttajat

Anssi Kasitonni

Monitasoinen rikos- ja omatuntotarina. Sisältää elementtejä animaatio- ja näytelmäelokuvasta, maalaismaisemasta ja avaruusajan ihmelaitteista sekä luultavasti elokuvahistorian hienoimman nakeilla ja muusilla havainnollistetun ryöstösuunnitelman.

Tuotantovuosi
2003
Kesto
00:13:16
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Kolkuttajat
Suomenkielinen nimi
Kolkuttajat
Englanninkielinen nimi
The Knockers
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Anssi Kasitonni (Ohjaaja), Anssi Kasitonni (Tekijä), Suvi Kantola (Esiintyjä), Anssi Kasitonni (Esiintyjä), Vesa-Pekka Hurme (Esiintyjä), Maija Kimanen (Kuvaaja), Anssi Kasitonni (Statisti), Anssi Kasitonni (Tekijä)
Pressikuvat
Anssi Kasitonni on sahalahtelainen skeittari ja palkittu taiteilija, joka tekee musiikkia ja veistoksia sekä piirtää. Kasitonnin Sahalahden tiluksillaan tekemät lyhytelokuvat ovat monille faneille kuitenkin se rakkain osa hänen tuotantoaan. Ne käsittelevät ihmiskunnan ikuisia kysymyksiä: moraalia, rakkautta, kuolemaa, sukupolvien välisiä kuiluja, seksuaalisuutta sekä tietenkin sukellusveneitä. Elokuvat ovat kotikutoisia, mutta niiden sisältämät ajatukset eeppisiä. Elokuvat ovat oma maailmansa ja kertovat meille jotain tärkeätä omastamme. Kasitonni voitti vuonna 2011 arvostetun Ars Fennica -palkinnon.