Butterfly's Effect

Kasitonni Anssi

Perhosvaikutus näyttäytyy perhosvaikuttamattomuutena tässä pienessä elokuvassa. Tämä on ennen kaikkea tarina kohtalosta tai sen olemattomuudesta. Elokuvassa tapahtuu myös yksi hengenpelastusihme, joka jää huomaamatta hengenpelastettavalta.

Tuotantovuosi
2013
Kesto
00:09:05
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Butterfly's Effect
Suomenkielinen nimi

Butterfly's Effect

Englanninkielinen nimi

Butterfly's Effect

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Anssi Kasitonni (Kuvaaja), Anssi Kasitonni (Käsikirjoittaja), Anssi Kasitonni (Leikkaaja), Anssi Kasitonni (Ohjaaja), Anssi Kasitonni (Tekijä), Anssi Kasitonni (Äänisuunnittelu), Maria Stereo (Avustaja), Kusti Vuorinen (Näyttelijä), Viljo Vuorinen (Näyttelijä), Tanja Vuorinen (Näyttelijä)
Pressikuvat
Anssi Kasitonni on sahalahtelainen skeittari ja palkittu taiteilija, joka tekee musiikkia ja veistoksia sekä piirtää. Kasitonnin Sahalahden tiluksillaan tekemät lyhytelokuvat ovat monille faneille kuitenkin se rakkain osa hänen tuotantoaan. Ne käsittelevät ihmiskunnan ikuisia kysymyksiä: moraalia, rakkautta, kuolemaa, sukupolvien välisiä kuiluja, seksuaalisuutta sekä tietenkin sukellusveneitä. Elokuvat ovat kotikutoisia, mutta niiden sisältämät ajatukset eeppisiä. Elokuvat ovat oma maailmansa ja kertovat meille jotain tärkeätä omastamme. Kasitonni voitti vuonna 2011 arvostetun Ars Fennica -palkinnon.