Planet Of Sexes

Anssi Kasitonni

Yllättävä rakkaus odottaa yksinäistä USAn avaruusvoimien lentäjää naissotureiden, kastraatiorobottien ja lisko-olentojen planeetalla. Tapahtumaympäristöt vaihtuvat mustasta avaruudesta aavikkoplaneetan pinnalle ja maanalaisiin linnakkeiseen hämmentävällä nopeudella.

Tuotantovuosi
2012
Kesto
00:10:35
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Planet Of Sexes
Suomenkielinen nimi
Planet Of Sexes
Englanninkielinen nimi
Planet Of Sexes
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
Other
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Anssi Kasitonni (Leikkaaja), Anssi Kasitonni (Ohjaaja), Anssi Kasitonni (Tekijä), Anssi Kasitonni (Kuvaaja), Anssi Kasitonni (Näyttelijä), Taiteen keskustoimikunta (Rahoittaja), Anssi Kasitonni (Ääni)
Pressikuvat
Anssi Kasitonni on sahalahtelainen skeittari ja palkittu taiteilija, joka tekee musiikkia ja veistoksia sekä piirtää. Kasitonnin Sahalahden tiluksillaan tekemät lyhytelokuvat ovat monille faneille kuitenkin se rakkain osa hänen tuotantoaan. Ne käsittelevät ihmiskunnan ikuisia kysymyksiä: moraalia, rakkautta, kuolemaa, sukupolvien välisiä kuiluja, seksuaalisuutta sekä tietenkin sukellusveneitä. Elokuvat ovat kotikutoisia, mutta niiden sisältämät ajatukset eeppisiä. Elokuvat ovat oma maailmansa ja kertovat meille jotain tärkeätä omastamme. Kasitonni voitti vuonna 2011 arvostetun Ars Fennica -palkinnon.