Le Saboteur

Kasitonni Anssi

Entinen sabotööri palaa takaisin hommiin ja taikuri paljastaa kaikki temppunsa. Lyhyt toimintaelokuva elokuvanteon jaetusta seikkailusta kaikin erikoistehostein. 

Tuotantovuosi
2022
Kesto
00:11:55
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Le Saboteur
Englanninkielinen nimi

The Saboteur

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Sami Sänpäkkilä (Kuvaaja), Anssi Kasitonni (Kuvaaja), Anssi Kasitonni (Käsikirjoittaja), Anssi Kasitonni (Leikkaaja), Anssi Kasitonni (Ohjaaja), Anssi Kasitonni (Säveltäjä), Anssi Kasitonni (Tekijä), Anssi Kasitonni (Tuottaja), Anssi Kasitonni (Äänisuunnittelu), Jutta Luhtinen (Näyttelijä), Tytti Rantanen (Näyttelijä), Tomi Sinisalo (Näyttelijä)
Pressikuvat
Anssi Kasitonni on sahalahtelainen skeittari ja palkittu taiteilija, joka tekee musiikkia ja veistoksia sekä piirtää. Kasitonnin Sahalahden tiluksillaan tekemät lyhytelokuvat ovat monille faneille kuitenkin se rakkain osa hänen tuotantoaan. Ne käsittelevät ihmiskunnan ikuisia kysymyksiä: moraalia, rakkautta, kuolemaa, sukupolvien välisiä kuiluja, seksuaalisuutta sekä tietenkin sukellusveneitä. Elokuvat ovat kotikutoisia, mutta niiden sisältämät ajatukset eeppisiä. Elokuvat ovat oma maailmansa ja kertovat meille jotain tärkeätä omastamme. Kasitonni voitti vuonna 2011 arvostetun Ars Fennica -palkinnon.