The Obedient

Carolin Koss

Teos kuvaa näkymättömän voiman ohjaamaa naista dystooppisessa maailmassa. Mustan kissan opastamana hän murtautuu näkymättömistä kahleistaan ja ryhtyy matkalle tummien paikkojen halki löytääkseen valon. 

Tuotantovuosi
2018
Kesto
00:13:13
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
The Obedient
Englanninkielinen nimi

The Obedient

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Hannu Käki (Kuvaaja), Kim Viitanen (Kuvaaja), Carolin Koss (Käsikirjoittaja), Otto Andersson (Leikkaaja), Carolin Koss (Ohjaaja), Johanna Tarkkanen (Säveltäjä), Carolin Koss (Tekijä), Carolin Koss (Tuottaja), Aleksi Tegel (Äänisuunnittelu), the black cat Mymi (Näyttelijä), Inari Lepistö (Näyttelijä), Elisabeth och Birgit Nygréns stiftelse (Rahoittaja), Arts Promotion Centre Finland (Rahoittaja), Suomen Kulttuurirahasto / Finnish Cultural Foundation (Rahoittaja)
Pressikuvat
Carolin Koss (synt. 1986) on Helsingissä asuva ja työskentelevä taitelija ja elokuvantekijä. Hän on syntynyt Saksassa. Hän yhdistelee eri mediumeja teoksissaan, jotka ovat usein ajatuksekkaita ja esteettisiä. Teokset antavat muodon sisäisille maisemille tai kutsuvat pohtimaan ympäristöä. Hänen teoksensa ovat usein luonteeltaan unenomaisia ja vangitsevat katsojan symbolisella ja tyylitellyllä kuvakielellään. Koss valmistui kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemiasta vuonna 2014. Hänen teoksiaan on esitetty festivaaleilla ja kansainvälisissä näyttelyissä muun muassa Helsingissä, Tukholmassa, Riiassa, Berliinissä, Ateenassa, Venetsiassa, Lontoossa ja New Yorkissa. Koss on ollut ehdolla “Young Achiever’s Award” -palkinnon saajaksi Golden Women Awards -tapahtumassa Helsingissä ja hän voitti pääpalkinnon Screen & Sound -festivaalilla Krakovassa. Tallinnan Unprecented-elokuvafestivaaleilla hän voitti “Hope Award for arising new talents” -palkinnon.