The Fragile

Carolin Koss

Hauras elää särkyneessä maailmassa, joka myrkyttää ja tukehduttaa häntä hitaasti. Hän sukeltaa syvälle alitajuntaansa ja lähtee matkalle, jolla hän kasvattaa toivoa salaisessa puutarhassa ja yrittää hengittää jälleen.

Tuotantovuosi
2013
Kesto
00:11:02
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
The Fragile
Suomenkielinen nimi

The Fragile

Englanninkielinen nimi

The Fragile

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Hannu Käki (Kuvaaja), Otto Andersson (Leikkaaja), Emilia Lindholm (Muu), Amiira Kultalahti (Muu), Carolin Koss (Ohjaaja), Johanna Tarkkanen (Säveltäjä), Carolin Koss (Tekijä), Ken Mai (Näyttelijä), Alexandra Ovtchinnikova (Pukusuunnittelu), Jarkko Kela (Ääni)
Pressikuvat
Carolin Koss (synt. 1986) on Helsingissä asuva ja työskentelevä taitelija ja elokuvantekijä. Hän on syntynyt Saksassa. Hän yhdistelee eri mediumeja teoksissaan, jotka ovat usein ajatuksekkaita ja esteettisiä. Teokset antavat muodon sisäisille maisemille tai kutsuvat pohtimaan ympäristöä. Hänen teoksensa ovat usein luonteeltaan unenomaisia ja vangitsevat katsojan symbolisella ja tyylitellyllä kuvakielellään. Koss valmistui kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemiasta vuonna 2014. Hänen teoksiaan on esitetty festivaaleilla ja kansainvälisissä näyttelyissä muun muassa Helsingissä, Tukholmassa, Riiassa, Berliinissä, Ateenassa, Venetsiassa, Lontoossa ja New Yorkissa. Koss on ollut ehdolla “Young Achiever’s Award” -palkinnon saajaksi Golden Women Awards -tapahtumassa Helsingissä ja hän voitti pääpalkinnon Screen & Sound -festivaalilla Krakovassa. Tallinnan Unprecented-elokuvafestivaaleilla hän voitti “Hope Award for arising new talents” -palkinnon.