Free Fall

Koss Carolin

Elämä on kuin oksalta oksalle lentämistä ja pesäpaikan etsintää. Vuodenajat vaihtuvat, ja joskus on tarpeen päästää itsensä vapaapudotukseen. Free Fall on Carolin Kossin kolmas single sooloartistina. Laulun on tuottanut Yaroslav Ivanov. 

Tuotantovuosi
2022
Kesto
00:03:14
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Free Fall
Englanninkielinen nimi

Free Fall

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Hannes Renvall (Kuvaaja), Carolin Koss (Käsikirjoittaja), Carolin Koss (Leikkaaja), Carolin Koss (Ohjaaja), Hannes Renvall (Ohjaaja), Carolin Koss (Tekijä), Carolin Koss (Tuottaja), Carolin Koss (Näyttelijä), Riku Kohtala (Näyttelijä)
Pressikuvat
Carolin Koss (synt. 1986) on Helsingissä asuva ja työskentelevä taitelija ja elokuvantekijä. Hän on syntynyt Saksassa. Hän yhdistelee eri mediumeja teoksissaan, jotka ovat usein ajatuksekkaita ja esteettisiä. Teokset antavat muodon sisäisille maisemille tai kutsuvat pohtimaan ympäristöä. Hänen teoksensa ovat usein luonteeltaan unenomaisia ja vangitsevat katsojan symbolisella ja tyylitellyllä kuvakielellään. Koss valmistui kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemiasta vuonna 2014. Hänen teoksiaan on esitetty festivaaleilla ja kansainvälisissä näyttelyissä muun muassa Helsingissä, Tukholmassa, Riiassa, Berliinissä, Ateenassa, Venetsiassa, Lontoossa ja New Yorkissa. Koss on ollut ehdolla “Young Achiever’s Award” -palkinnon saajaksi Golden Women Awards -tapahtumassa Helsingissä ja hän voitti pääpalkinnon Screen & Sound -festivaalilla Krakovassa. Tallinnan Unprecented-elokuvafestivaaleilla hän voitti “Hope Award for arising new talents” -palkinnon.