Plastic Child

Carolin Koss

Plastic Child kertoo nuoren pojan matkasta läpi saastuneen muovisen maailman. Hänellä on perintönä yksi ainut elävä kasvi, joka suo hänelle hengitettävää ilmaa ja tuo lopulta toivoa ihmiskunnalle. Plastic Child on osa dystooppista Emerald Green -trilogiaa, jossa luonto on syrjäytetty sukupuuttoon, hengitettävää ilmaa on harvassa, ja aurinko on hävinnyt ihmisten riistettyä luonnolta sen resurssit. 

Tuotantovuosi
2016
Kesto
00:12:11
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Plastic Child
Englanninkielinen nimi

Plastic Child

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Kim Viitanen (Kuvaaja), Hannu Käki (Kuvaaja), Carolin Koss (Käsikirjoittaja), Otto Andersson (Leikkaaja), Carolin Koss (Ohjaaja), Johanna Tarkkanen (Säveltäjä), Carolin Koss (Tekijä), Carolin Koss (Tuottaja), Carolin Koss (Catering), Otto Andersson (Erikoistehosteet), the black cat Mymi (Esiintyjä), Otto Andersson (Grippi), Carolin Koss (Maskeeraaja), Pablo Torpo (Näyttelijä), Carolin Koss (Näyttämösuunnittelu), Heidi Jokinen (Näyttämösuunnittelu), Alexandra Ovtchinnikova (Pukusuunnittelu), TAIKE (Rahoittaja), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), Otto Andersson (Runner), Kim Viitanen (Valaisija), Tom Svens (Visuaaliset efektit), Hannu Käki (Värimäärittely), Aleksi Tegel (Äänimiksaaja), Aleksi Tegel (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Carolin Koss (synt. 1986) on Helsingissä asuva ja työskentelevä taitelija ja elokuvantekijä. Hän on syntynyt Saksassa. Hän yhdistelee eri mediumeja teoksissaan, jotka ovat usein ajatuksekkaita ja esteettisiä. Teokset antavat muodon sisäisille maisemille tai kutsuvat pohtimaan ympäristöä. Hänen teoksensa ovat usein luonteeltaan unenomaisia ja vangitsevat katsojan symbolisella ja tyylitellyllä kuvakielellään. Koss valmistui kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemiasta vuonna 2014. Hänen teoksiaan on esitetty festivaaleilla ja kansainvälisissä näyttelyissä muun muassa Helsingissä, Tukholmassa, Riiassa, Berliinissä, Ateenassa, Venetsiassa, Lontoossa ja New Yorkissa. Koss on ollut ehdolla “Young Achiever’s Award” -palkinnon saajaksi Golden Women Awards -tapahtumassa Helsingissä ja hän voitti pääpalkinnon Screen & Sound -festivaalilla Krakovassa. Tallinnan Unprecented-elokuvafestivaaleilla hän voitti “Hope Award for arising new talents” -palkinnon.