Thanhin ja Johannan seikkailu

Lecklin Johanna

Taitelija Johanna Lecklin ja Thanh Nguyen, jolla on Aspergerin syndrooma, ovat tehneet yhdessä animaation Nguyenin piirrosten pohjalta. Kaksi animaatiohahmoa muuttuu supersankareiksi ja lähtee pelastamaan ihmisiä.

Tuotantovuosi
2005
Kesto
00:01:20
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Thanhin ja Johannan seikkailu
Suomenkielinen nimi
Thanhin ja Johannan seikkailu
Englanninkielinen nimi
The Adventure of Thanh and Johanna
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Johanna Lecklin (Käsikirjoittaja), Thanh Nguyen (Käsikirjoittaja), Henri Tani (Leikkaaja), Johanna Lecklin (Leikkaaja), Johanna Lecklin (Ohjaaja), Johanna Lecklin (Tekijä), Johanna Lecklin (Tuottaja), Johanna Lecklin (Esiintyjä), Thanh Nguyen (Esiintyjä), Thanh Nguyen (Ääni), Johanna Lecklin (Ääni)
Pressikuvat
Johanna Lecklin (s. 1972) on valmistunut Helsingin yliopistosta 2008 ja Kuvataideakatemiasta 2003 sekä opiskellut UCL:n Slade School of Fine Artissa Lontoossa. Lecklin tekee videoita, valokuvia ja liikkuvan kuvan installaatioita, jotka perustuvat dokumenttiin, narratiivisuuteen ja performatiivisuuteen. Lecklinin teoksia on esitetty useissa näyttelyissä ja festivaaleilla sekä kotimaassa että ulkomailla, kuten Liverpool Biennaalin City States -näyttelyssä (2010) ja Kiasman kokoelmanäyttelyssä Järjestetty juttu (2010).

28 teosta