Huominen

Johanna Lecklin

Pieni tyttö ei ymmärrä, mikä huominen on, ja yrittää selvittää asiaa ensin kyselemällä isältään ja myöhemmin valvomalla yli puolenyön huomisen tuloa odotellen. Aamulla hän toteaa pettyneenä, ettei huomista voi ikinä nähdä. Tarina perustuu Galleria Huudossa Story Caféssa Helsingissä nauhoitettuun ranskalaisen Jeannen kertomaan lapsuudenmuistoon.

Tuotantovuosi
2007
Kesto
00:04:40
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Huominen
Suomenkielinen nimi
Huominen
Englanninkielinen nimi
Tomorrow
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Johanna Lecklin (Käsikirjoittaja), Johanna Lecklin (Leikkaaja), Johanna Lecklin (Ohjaaja), Heta Kuchka (Still-kuvaaja), Johanna Lecklin (Tekijä), Outi Laine (Catering), Joni Juutilainen (Kamera-assistentti), Henri Tani (Koreografi), Antony Bentley (Neuvonantaja), Jouni Uhlgren (Näyttelijä), Pihla Pensola (Näyttelijä), Niklas Kullström (Still-kuvaaja), Vladimir Krestjanoff (Valomies), Sami Toro (Valomies), Eero Lämsä (Valomies), Niklas Kullström (Valomies), Anssi Leino (Valomies), Oskari Martimo (Äänisuunnittelu), Oskari Martimo (Äänitys)
Pressikuvat
Johanna Lecklin (s. 1972) on valmistunut Helsingin yliopistosta 2008 ja Kuvataideakatemiasta 2003 sekä opiskellut UCL:n Slade School of Fine Artissa Lontoossa. Lecklin tekee videoita, valokuvia ja liikkuvan kuvan installaatioita, jotka perustuvat dokumenttiin, narratiivisuuteen ja performatiivisuuteen. Lecklinin teoksia on esitetty useissa näyttelyissä ja festivaaleilla sekä kotimaassa että ulkomailla, kuten Liverpool Biennaalin City States -näyttelyssä (2010) ja Kiasman kokoelmanäyttelyssä Järjestetty juttu (2010).

27 teosta