Häkki

Johanna Lecklin

Häkki käsittelee kamalaa lapsuusmuistoa. Nainen kertoo lapsena sattuneesta kiusaamiskokemuksesta, jota ei ole antanut anteeksi. Hän tapaa kiusaajansa aikuisena, muttei halua nähdä, että toinen on muuttunut. Tarina kerrotaan takaumina.

Tuotantovuosi
2015
Kesto
00:05:47
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Häkki
Suomenkielinen nimi

Häkki

Englanninkielinen nimi

The Cage

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Mikael Gustafsson (Kuvaaja), Johanna Lecklin (Käsikirjoittaja), Johanna Lecklin (Leikkaaja), Johanna Lecklin (Ohjaaja), Johanna Lecklin (Tekijä), Jyri Pirinen (Äänisuunnittelu), Dorota Osinska (Näyttelijä), Anni Niskakoski (Näyttelijä), Janina Mattsoff (Näyttelijä), Maija Nurmio (Näyttelijä), Oskar Öflundin säätiö (Rahoittaja), Elena Näsänen / AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), Suomen Kulttuurirahasto, Uudenmaan rahasto / Finnish Cultural Foundation, Uusimaa Regional Fund (Rahoittaja), Svenska Kulturfonden (Rahoittaja), Arts Promotion Centre Finland (Rahoittaja), Kimmo Vänttinen (Äänitys)
Pressikuvat
Johanna Lecklin (s. 1972) on valmistunut Helsingin yliopistosta 2008 ja Kuvataideakatemiasta 2003 sekä opiskellut UCL:n Slade School of Fine Artissa Lontoossa. Lecklin tekee videoita, valokuvia ja liikkuvan kuvan installaatioita, jotka perustuvat dokumenttiin, narratiivisuuteen ja performatiivisuuteen. Lecklinin teoksia on esitetty useissa näyttelyissä ja festivaaleilla sekä kotimaassa että ulkomailla, kuten Liverpool Biennaalin City States -näyttelyssä (2010) ja Kiasman kokoelmanäyttelyssä Järjestetty juttu (2010).

27 teosta