Häkki

Lecklin Johanna

Häkki käsittelee kamalaa lapsuusmuistoa. Nainen kertoo lapsena sattuneesta kiusaamiskokemuksesta, jota ei ole antanut anteeksi. Hän tapaa kiusaajansa aikuisena, muttei halua nähdä, että toinen on muuttunut. Tarina kerrotaan takaumina.

Tuotantovuosi
2015
Kesto
00:05:47
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Häkki
Suomenkielinen nimi

Häkki

Englanninkielinen nimi

The Cage

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Mikael Gustafsson (Kuvaaja), Johanna Lecklin (Käsikirjoittaja), Johanna Lecklin (Leikkaaja), Johanna Lecklin (Ohjaaja), Johanna Lecklin (Tekijä), Jyri Pirinen (Äänisuunnittelu), Anni Niskakoski (Näyttelijä), Dorota Osinska (Näyttelijä), Janina Mattsoff (Näyttelijä), Maija Nurmio (Näyttelijä), Taiteen edistämiskeskus (Rahoittaja), Elena Näsänen / AVEK (Rahoittaja), Svenska Kulturfonden (Rahoittaja), Suomen Kulttuurirahasto (Rahoittaja), Oskar Öflunds stiftelse (Rahoittaja), Kimmo Vänttinen (Äänitys)
Pressikuvat
Johanna Lecklin (s. 1972) on valmistunut Helsingin yliopistosta 2008 ja Kuvataideakatemiasta 2003 sekä opiskellut UCL:n Slade School of Fine Artissa Lontoossa. Lecklin tekee videoita, valokuvia ja liikkuvan kuvan installaatioita, jotka perustuvat dokumenttiin, narratiivisuuteen ja performatiivisuuteen. Lecklinin teoksia on esitetty useissa näyttelyissä ja festivaaleilla sekä kotimaassa että ulkomailla, kuten Liverpool Biennaalin City States -näyttelyssä (2010) ja Kiasman kokoelmanäyttelyssä Järjestetty juttu (2010).

28 teosta