Story Café

Johanna Lecklin

Story Café on Johanna Lecklinin eri maihin tilapäisesti pystyttämä kahvila. Vierailija saa palkaksi kupin kahvia, jos hän kertoo tarinan, jonka Lecklin nauhoittaa videolle. Otanta tarinoista on esillä seuraavissa Stoy Caféissa. Lecklin on myös dramatisoinut tarinoihin perustuvia lyhytfilmejä. Teos voidaan esittää installaationa.

Tuotantovuosi
2010
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Story Café
Suomenkielinen nimi
Story Café
Englanninkielinen nimi
Story Café
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Johanna Lecklin (Leikkaaja), Johanna Lecklin (Tekijä), Johanna Works (Tuottaja), Suomen Kulttuurirahaston Satakunnan rahasto / Finnish Cultural Foundation, Satakunta Regional Fund (Rahoittaja), FRAME Finnish Fund for Art Exchange (Rahoittaja), Taiteen keskustoimikunta (Rahoittaja), Suomi-instituutti (Rahoittaja), Svenska Kulturfonden (Rahoittaja), Konstsamfundet (Rahoittaja), Oskar Öflundin säätiö (Rahoittaja), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), Johanna Lecklin (Ääni)
Pressikuvat
Johanna Lecklin (s. 1972) on valmistunut Helsingin yliopistosta 2008 ja Kuvataideakatemiasta 2003 sekä opiskellut UCL:n Slade School of Fine Artissa Lontoossa. Lecklin tekee videoita, valokuvia ja liikkuvan kuvan installaatioita, jotka perustuvat dokumenttiin, narratiivisuuteen ja performatiivisuuteen. Lecklinin teoksia on esitetty useissa näyttelyissä ja festivaaleilla sekä kotimaassa että ulkomailla, kuten Liverpool Biennaalin City States -näyttelyssä (2010) ja Kiasman kokoelmanäyttelyssä Järjestetty juttu (2010).

28 teosta