Taiteilijan pää

Aimo Hyvärinen

Tämä tragikoominen dokumentti on kurkistus omalaatuisen performanssitaiteilijan ja taidemaalarin, Pekka Kainulaisen, elämään ja taiteeseen.

Tuotantovuosi
2010
Kesto
00:21:07
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Taiteilijan pää
Suomenkielinen nimi
Taiteilijan pää
Englanninkielinen nimi
Artist´s Head
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Pekka Kainulainen (Käsikirjoittaja), Aimo Hyvärinen (Käsikirjoittaja), Aimo Hyvärinen (Leikkaaja), Irma Silvennoinen (Leikkaaja), Ari Taskinen (Musiikki), Pekka Kainulainen (Musiikki), Aimo Hyvärinen (Ohjaaja), Aimo Hyvärinen (Tekijä), HiQ visual oy (Tuottaja), Irma Silvennoinen (Tuottaja), Aimo Hyvärinen (Kuvaaja)
Pressikuvat
Aimo Hyvärinen on mediataiteilija, valokuvaaja, dokumentaristi ja mediatuotannon opettaja. Hän on työskennellyt mediatuotantojen, taiteen ja viestinnän alueilla 70-luvulta saakka. Tutkintoja on Taideteollisesta korkeakoulusta (valokuvaaja ja taidepedagogi), elokuvatuottajan koulutus (Elma/TTVO) sekä FM Jyväskylän Yliopistosta (Digital Culture). Hän opettaa mediatuotantoa sekä tekee omia tuotantoja lähinnä oman tuotantoyhtiön HiQ visual oy:n kautta sekä tuottaa myös muiden tekijöiden tuotantoja. Hyvärinen on pitänyt omia näyttelyitä koti- ja ulkomailla aina 70-luvun lopulta alkaen, hänen dokumenttielokuviaan ja videoteoksia on esitetty eri maiden tv-kanavilla sekä festivaaleilla.