Kasvukipuja

Aimo Hyvärinen

Tampereen raitiovaunureittien ja muiden uusien suurhankkeiden rakentaminen näyttäytyy kaupungissa valtavana fellinimäisenä sirkuksena ja tuntuu usean vuoden ajan jokaisen asukkaan elämässä. Tampereen muutos sisältää runsaasti käytännön työtä – kuten rakentamista, infrastruktuurin asentamista, tietöitä, sähköistämistä, louhintaa ja työn koordinointia. Asfalttiteitä, talojen purkua, uusia pilvenpiirtäjiä nousee, mutta myös vanhoja taloja korjataan. Tuloksena urbaani kaaos, joka on tuttu monessa kasvukeskuksessa ympäri maailman.

Tuotantovuosi
2019
Kesto
00:02:53
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Growing Pains
Suomenkielinen nimi

Kasvukipuja

Englanninkielinen nimi

Growing Pains

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Aimo Hyvärinen (Kuvaaja), Aimo Hyvärinen (Käsikirjoittaja), Aimo Hyvärinen (Leikkaaja), Aimo Hyvärinen (Ohjaaja), Tatu Hyvärinen (Säveltäjä), Aimo Hyvärinen (Tekijä), Aimo Hyvärinen (Tuottaja), Aimo Hyvärinen (Äänisuunnittelu), HiQ visual oy (Tuotantoyhtiö)
Pressikuvat
Aimo Hyvärinen on mediataiteilija, valokuvaaja, dokumentaristi ja mediatuotannon opettaja. Hän on työskennellyt mediatuotantojen, taiteen ja viestinnän alueilla 70-luvulta saakka. Tutkintoja on Taideteollisesta korkeakoulusta (valokuvaaja ja taidepedagogi), elokuvatuottajan koulutus (Elma/TTVO) sekä FM Jyväskylän Yliopistosta (Digital Culture). Hän opettaa mediatuotantoa sekä tekee omia tuotantoja lähinnä oman tuotantoyhtiön HiQ visual oy:n kautta sekä tuottaa myös muiden tekijöiden tuotantoja. Hyvärinen on pitänyt omia näyttelyitä koti- ja ulkomailla aina 70-luvun lopulta alkaen, hänen dokumenttielokuviaan ja videoteoksia on esitetty eri maiden tv-kanavilla sekä festivaaleilla.