Taideteos ongelmana

Aimo Hyvärinen

Taiteilijoita on joka kaupungissa, maassa ja jokaisessa kylässäkin. On myös taiteen keräilijöitä, taidegallerioita ja taidemuseoita. Taideteosten kohtalot liittyvät meihin kaikkiin – tämä teos seuraa taiteen kohtaloita ja ongelmia. 

Tuotantovuosi
2019
Kesto
00:24:50
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Taideteos ongelmana
Suomenkielinen nimi

Taideteos ongelmana

Englanninkielinen nimi

Art as Problematic Waste

Tuotantomaat
Finland, United Kingdom
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Pais Guilherme (Kuvaaja), Aimo Hyvärinen (Kuvaaja), Jared Schiller (Kuvaaja), Rishabh Shrivastav (Kuvaaja), David Chapman (Kuvaaja), Aimo Hyvärinen (Käsikirjoittaja), David Chapman (Käsikirjoittaja), Aimo Hyvärinen (Leikkaaja), David Chapman (Ohjaaja), David Chapman (Säveltäjä), Aimo Hyvärinen (Tekijä), HiQ visual oy (Tuottaja), David Chapman (Äänisuunnittelu), Aimo Hyvärinen (Ohjaaja), TAIKE (Rahoittaja), University of East London (Rahoittaja), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja)
Pressikuvat
Aimo Hyvärinen on mediataiteilija, valokuvaaja, dokumentaristi ja mediatuotannon opettaja. Hän on työskennellyt mediatuotantojen, taiteen ja viestinnän alueilla 70-luvulta saakka. Tutkintoja on Taideteollisesta korkeakoulusta (valokuvaaja ja taidepedagogi), elokuvatuottajan koulutus (Elma/TTVO) sekä FM Jyväskylän Yliopistosta (Digital Culture). Hän opettaa mediatuotantoa sekä tekee omia tuotantoja lähinnä oman tuotantoyhtiön HiQ visual oy:n kautta sekä tuottaa myös muiden tekijöiden tuotantoja. Hyvärinen on pitänyt omia näyttelyitä koti- ja ulkomailla aina 70-luvun lopulta alkaen, hänen dokumenttielokuviaan ja videoteoksia on esitetty eri maiden tv-kanavilla sekä festivaaleilla.