Taideteos ongelmana

Hyvärinen Aimo

Taiteilijoita on joka kaupungissa, maassa ja jokaisessa kylässäkin. On myös taiteen keräilijöitä, taidegallerioita ja taidemuseoita. Taideteosten kohtalot liittyvät meihin kaikkiin – tämä teos seuraa taiteen kohtaloita ja ongelmia. 

Tuotantovuosi
2019
Kesto
00:25:00
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Taideteos ongelmana
Suomenkielinen nimi

Taideteos ongelmana

Englanninkielinen nimi

Art as Problematic Waste

Tuotantomaat
Finland, United Kingdom
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Pais Guilherme (Kuvaaja), Aimo Hyvärinen (Kuvaaja), Rishabh Shrivastav (Kuvaaja), Jared Schiller (Kuvaaja), David Chapman (Kuvaaja), David Chapman (Käsikirjoittaja), Aimo Hyvärinen (Käsikirjoittaja), Aimo Hyvärinen (Leikkaaja), Aimo Hyvärinen (Ohjaaja), David Chapman (Ohjaaja), David Chapman (Säveltäjä), Aimo Hyvärinen (Tekijä), HiQ Visual Oy (Tuottaja), David Chapman (Äänisuunnittelu), Aimo Hyvärinen (Ohjaaja), Taiteen edistämiskeskus (Rahoittaja), University of East London (Rahoittaja), AVEK (Rahoittaja)
Pressikuvat
Aimo Hyvärinen on Tampereella asuva monipuolinen ja palkittu dokumenttiohjaaja, mediataiteilija, tuottaja ja valokuvaaja. Hänen pitkään, jo 1980-luvulla alkaneeseen uraansa sisältyy pitkiä dokumentaarisia elokuvia, suuria multimediatuotantoja, useita yrityselokuvia, videoinstallaatioita ja yli kaksikymmentä valokuvanäyttelyä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Hyvärisen dokumentaarisia elokuvia ja videoteoksia on esitetty eri maiden televisiokanavilla ja festivaaleilla.