Penkki

Aimo Hyvärinen

Lyhytelokuva Heikki Mäntymaan Penkki-esityksistä Helsingissä ja Tampereella kesällä 2014. Rauhallinen elokuva on samalla muotokuva Heikistä ja hänen elämänasenteestaan.

Tuotantovuosi
2014
Kesto
00:07:30
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Penkki
Suomenkielinen nimi

Penkki

Englanninkielinen nimi

The Bench

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Aimo Hyvärinen (Kuvaaja), Aimo Hyvärinen (Leikkaaja), Aimo Hyvärinen (Ohjaaja), Aimo Hyvärinen (Tekijä), Aimo Hyvärinen (Äänisuunnittelu), TAIKE (Rahoittaja), VISEK (Rahoittaja)
Pressikuvat
Aimo Hyvärinen on mediataiteilija, valokuvaaja, dokumentaristi ja mediatuotannon opettaja. Hän on työskennellyt mediatuotantojen, taiteen ja viestinnän alueilla 70-luvulta saakka. Tutkintoja on Taideteollisesta korkeakoulusta (valokuvaaja ja taidepedagogi), elokuvatuottajan koulutus (Elma/TTVO) sekä FM Jyväskylän Yliopistosta (Digital Culture). Hän opettaa mediatuotantoa sekä tekee omia tuotantoja lähinnä oman tuotantoyhtiön HiQ visual oy:n kautta sekä tuottaa myös muiden tekijöiden tuotantoja. Hyvärinen on pitänyt omia näyttelyitä koti- ja ulkomailla aina 70-luvun lopulta alkaen, hänen dokumenttielokuviaan ja videoteoksia on esitetty eri maiden tv-kanavilla sekä festivaaleilla.