Suomi Finland

Aimo Hyvärinen

Mies juoksee peltoaukealta kohti kameraa, lähenee ja lähenee. Kun hän on kameran lähellä, hän kaivelee huohottaen taskujaan ja ottaa taskusta ryppyisen paperin, levittää sen ja vähän silittelee ja kas, siinä on Suomen lippu A-neloselle lapsen piirtämänä. Mies sanoo kameralle: "Poika teki." Ja juoksee kameran ohi toiseen suuntaan. Kamera seuraa etääntyvää miestä.

Tuotantovuosi
2017
Kesto
00:01:23
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Suomi Finland
Suomenkielinen nimi

Suomi Finland

Englanninkielinen nimi

Suomi Finland

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Aimo Hyvärinen (Kuvaaja), Aimo Hyvärinen (Käsikirjoittaja), Yrjö Pihlajamäki (Käsikirjoittaja), Aimo Hyvärinen (Leikkaaja), Aimo Hyvärinen (Ohjaaja), Aimo Hyvärinen (Tekijä), Aimo Hyvärinen (Äänisuunnittelu), Yrjö Pihlajamäki (Näyttelijä)
Pressikuvat
Aimo Hyvärinen on mediataiteilija, valokuvaaja, dokumentaristi ja mediatuotannon opettaja. Hän on työskennellyt mediatuotantojen, taiteen ja viestinnän alueilla 70-luvulta saakka. Tutkintoja on Taideteollisesta korkeakoulusta (valokuvaaja ja taidepedagogi), elokuvatuottajan koulutus (Elma/TTVO) sekä FM Jyväskylän Yliopistosta (Digital Culture). Hän opettaa mediatuotantoa sekä tekee omia tuotantoja lähinnä oman tuotantoyhtiön HiQ visual oy:n kautta sekä tuottaa myös muiden tekijöiden tuotantoja. Hyvärinen on pitänyt omia näyttelyitä koti- ja ulkomailla aina 70-luvun lopulta alkaen, hänen dokumenttielokuviaan ja videoteoksia on esitetty eri maiden tv-kanavilla sekä festivaaleilla.