Ero

Aimo Hyvärinen

Ero vie katsojan vastatusten miehisten tunteiden kanssa. Teos rakentuu pelkistetyistä episodeista, joissa kiteytyy avioeroprosessiin liittyvää vihaa, ahdistusta, yksinäisyyttä ja surua. Näkökulma on miehen. Episodit perustuvat haastatteluihin, mutta kerrontatapa on fiktiivinen.
Tuotantovuosi
2006
Kesto
00:12:20
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Ero
Suomenkielinen nimi
Ero
Englanninkielinen nimi
Divorce
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Aimo Hyvärinen (Kuvaaja), Aimo Hyvärinen (Käsikirjoittaja), Aimo Hyvärinen (Ohjaaja), Aimo Hyvärinen (Tekijä), Irma Silvennoinen (Tuottaja), HiQ visual oy (Tuottaja), Heikki Mäntymää (Näyttelijä), Tuula Linnusmäki (Näyttelijä), Linnusmäki children (Näyttelijä)
Pressikuvat
Aimo Hyvärinen on Tampereella asuva monipuolinen ja palkittu dokumenttiohjaaja, mediataiteilija, tuottaja ja valokuvaaja. Hänen pitkään, jo 1980-luvulla alkaneeseen uraansa sisältyy pitkiä dokumentaarisia elokuvia, suuria multimediatuotantoja, useita yrityselokuvia, videoinstallaatioita ja yli kaksikymmentä valokuvanäyttelyä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Hyvärisen dokumentaarisia elokuvia ja videoteoksia on esitetty eri maiden televisiokanavilla ja festivaaleilla.