Ero

Aimo Hyvärinen

Ero vie katsojan vastatusten miehisten tunteiden kanssa. Teos rakentuu pelkistetyistä episodeista, joissa kiteytyy avioeroprosessiin liittyvää vihaa, ahdistusta, yksinäisyyttä ja surua. Näkökulma on miehen. Episodit perustuvat haastatteluihin, mutta kerrontatapa on fiktiivinen.
Production Year
2006
Duration
00:12:20
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Ero
Finnish Title
Ero
English Title
Divorce
Tuotantomaat
Finland
Dialogue
Yes
Aspect Ratio
4:3
Sound
Yes
Työryhmä
Aimo Hyvärinen (Kuvaaja), Aimo Hyvärinen (Käsikirjoittaja), Aimo Hyvärinen (Ohjaaja), Aimo Hyvärinen (Tekijä), Irma Silvennoinen (Tuottaja), HiQ visual oy (Tuottaja), Heikki Mäntymää (Näyttelijä), Linnusmäki children (Näyttelijä), Tuula Linnusmäki (Näyttelijä)
Press Photos
Aimo Hyvärinen on mediataiteilija, valokuvaaja, dokumentaristi ja mediatuotannon opettaja. Hän on työskennellyt mediatuotantojen, taiteen ja viestinnän alueilla 70-luvulta saakka. Tutkintoja on Taideteollisesta korkeakoulusta (valokuvaaja ja taidepedagogi), elokuvatuottajan koulutus (Elma/TTVO) sekä FM Jyväskylän Yliopistosta (Digital Culture). Hän opettaa mediatuotantoa sekä tekee omia tuotantoja lähinnä oman tuotantoyhtiön HiQ visual oy:n kautta sekä tuottaa myös muiden tekijöiden tuotantoja. Hyvärinen on pitänyt omia näyttelyitä koti- ja ulkomailla aina 70-luvun lopulta alkaen, hänen dokumenttielokuviaan ja videoteoksia on esitetty eri maiden tv-kanavilla sekä festivaaleilla.