Hetkiä pyhiinvaeltajien kävelyllä

Hyvärinen Aimo

Pyhiinvaellus on prosessi, jonka ytimessä on pitkän kävelyn tuoma mielentila – kohtaaminen jonkin vapauttavan kanssa. Taakse jäävät arkirutiinit, koti ja työhuolet. Pyhiinvaeltaja etsii hyvää elämää. Hindujen pyhiinvaellusmatkat ovat kävelemisen taiteen elävää perinnettä.

Tuotantovuosi
2016
Kesto
00:23:19
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Moments From a Walk with Pilgrims
Suomenkielinen nimi

Hetkiä pyhiinvaeltajien kävelyllä

Englanninkielinen nimi

 Moments From a Walk with Pilgrims

Tuotantomaat
India, Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Aimo Hyvärinen (Kuvaaja), Aimo Hyvärinen (Käsikirjoittaja), Aimo Hyvärinen (Leikkaaja), Aimo Hyvärinen (Ohjaaja), Aimo Hyvärinen (Tekijä), Tatu Hyvärinen (Muusikko), Ram Narayan (Muusikko), AVEK (Rahoittaja), HiQ Visual Oy (Tuotantoyhtiö), Aimo Hyvärinen (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Aimo Hyvärinen on Tampereella asuva monipuolinen ja palkittu dokumenttiohjaaja, mediataiteilija, tuottaja ja valokuvaaja. Hänen pitkään, jo 1980-luvulla alkaneeseen uraansa sisältyy pitkiä dokumentaarisia elokuvia, suuria multimediatuotantoja, useita yrityselokuvia, videoinstallaatioita ja yli kaksikymmentä valokuvanäyttelyä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Hyvärisen dokumentaarisia elokuvia ja videoteoksia on esitetty eri maiden televisiokanavilla ja festivaaleilla.