Hetkiä pyhiinvaeltajien kävelyllä

Aimo Hyvärinen

Pyhiinvaellus on prosessi, jonka ytimessä on pitkän kävelyn tuoma mielentila – kohtaaminen jonkin vapauttavan kanssa. Taakse jäävät arkirutiinit, koti ja työhuolet. Pyhiinvaeltaja etsii hyvää elämää. Hindujen pyhiinvaellusmatkat ovat kävelemisen taiteen elävää perinnettä.

Tuotantovuosi
2016
Kesto
00:23:19
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Moments From a Walk with Pilgrims
Suomenkielinen nimi

Hetkiä pyhiinvaeltajien kävelyllä

Englanninkielinen nimi

 Moments From a Walk with Pilgrims

Tuotantomaat
India, Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Aimo Hyvärinen (Kuvaaja), Aimo Hyvärinen (Käsikirjoittaja), Aimo Hyvärinen (Leikkaaja), Aimo Hyvärinen (Ohjaaja), Aimo Hyvärinen (Tekijä), Tatu Hyvärinen (Muusikko), Ram Narayan (Muusikko), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), HiQ visual oy (Tuotantoyhtiö), Aimo Hyvärinen (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Aimo Hyvärinen on mediataiteilija, valokuvaaja, dokumentaristi ja mediatuotannon opettaja. Hän on työskennellyt mediatuotantojen, taiteen ja viestinnän alueilla 70-luvulta saakka. Tutkintoja on Taideteollisesta korkeakoulusta (valokuvaaja ja taidepedagogi), elokuvatuottajan koulutus (Elma/TTVO) sekä FM Jyväskylän Yliopistosta (Digital Culture). Hän opettaa mediatuotantoa sekä tekee omia tuotantoja lähinnä oman tuotantoyhtiön HiQ visual oy:n kautta sekä tuottaa myös muiden tekijöiden tuotantoja. Hyvärinen on pitänyt omia näyttelyitä koti- ja ulkomailla aina 70-luvun lopulta alkaen, hänen dokumenttielokuviaan ja videoteoksia on esitetty eri maiden tv-kanavilla sekä festivaaleilla.