Psychedelic Alphabet for the Newborn

Sänpäkkilä Sami

Psychedelic Alphabet for the Newborn on video, jonka tein rakkaan ystäväni vastasyntyneelle lapselle lahjaksi. Elämä on kauneutta, väkivaltaa, lohtua, vaaraa ja huulipunaa. Jopa vastasyntyneelle.

Tuotantovuosi
2013
Kesto
00:05:00
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Psychedelic Alphabet for the Newborn
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Sami Sänpäkkilä (Kuvaaja), Sami Sänpäkkilä (Leikkaaja), Sami Sänpäkkilä (Ohjaaja), Tuusannuuskat (Säveltäjä), Goodiepal (Säveltäjä), Sami Sänpäkkilä (Tekijä), Anna-Mari Nousiainen (Näyttelijä), Henna Seppälä (Näyttelijä), Ville Pirinen (Näyttelijä), Siena Hietala (Näyttelijä), Sonja Reijonen (Näyttelijä), Kerttu-Kaneli Heikkillä (Näyttelijä)
Pressikuvat
Sami Sänpäkkilä asuu ja työskentele Tampereella. Hän on taiteilija, muusikko, elokuvantekijä ja on pyörittänyt Fonal Records levy-yhtiötä vuodesta 1995. Sänpäkkilä on tehnyt viisi soololevyä nimellä Es. Vuodesta 1999 lähtien hän on kuvannut filmille ja videolle liikkuvaa kuvaa ja tehnyt kymmeniä musiikkivideoita, dokumentteja ja installaatiota joita on esitetty museoissa ja gallerioissa ympäri maailmaa. Hänen elokuvansa ja musiikkiteoksensa ovat kokeellisia mielenmaisemia jotka tutkivat melankoliaa, paatosta ja toivoa.