Metsä on nuori ja täynnä elämää

Jaana Kokko

Metsä on nuori ja täynnä elämää -elokuvan fiktiiviset ja dokumentaariset ainekset valottavat urbaanin ihmisen suhdetta eläimeen, luontoon ja rakennettuun ympäristöön.

Tuotantovuosi
2013
Kesto
00:28:15
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Metsä on nuori ja täynnä elämää
Suomenkielinen nimi
Metsä on nuori ja täynnä elämää
Englanninkielinen nimi
The Forest is Young and Full of Life
Tuotantomaat
Finland, Sweden
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Jaana Kokko (Käsikirjoittaja), Jaana Kokko (Ohjaaja), Jaana Kokko (Tekijä), Samy Kramer (Kuvaaja), Joona Pasurinen (Näyttelijä), Jussi Lehtonen (Näyttelijä), Tony Multanen (Näyttelijä), Alice Jäske (Näyttelijä), Iris Séraphin (Näyttelijä), Outi Vuoriranta (Näyttelijä), Botkyrka Konsthall (Rahoittaja), Arts Council of Finland (Rahoittaja), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja)
Pressikuvat
Jaana Kokko on Espoossa asuva taiteilija. Hän valmistui taiteen maisteriksi 2002 ja suorittaa parhaillaan jatko-opintojaan Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa. Hän on kiinnostunut taiteellisesta ilmaisusta ja historiasta, mutta myös teoksen tekemisen ja esittämisen poliittisuuden ymmärtämisestä. Hänen teoksiaan on esitetty laajasti kansainvälisillä festivaaleilla ja näytöksissä sekä yksityis- ja ryhmänäyttelyissä Aboa Vetus & Ars Novassa Turussa (2014), OKK:ssa Berliinissä; Porin taidemuseossa (2013), Moderna Museetissa Tukholmassa (2012), The National Art Centerissä Tokiossa (2012) ja Optica – Center for Contemporary Artissa Montrealissa (2010).