Triumf att finnas till

Riemu olla olemassa Being Increasingly Långström Minna Långström Minna Riemu olla olemassa on kolmekanavainen videoinstallaatio, tilallinen ja audiovisuaalinen hahmotelma historiallisen henkilön, tutkija Hilma Granqvistin, subjektiivisesta kokemuksesta kahdesta maasta: Suomesta ja Palestiinasta. Videoteos yhdistää fiktiivisiä kohtauksia Hilma Granqvistin nuoruudesta Helsingissä, Sipoossa… Read more »

HRMN27b2

HRMN27b2 HRMN27b2 Larjosto Harri Larjosto Harri Video perustuu kokeellisen musiikin visualisointiin. Ääniraidan tekijöinä ovat tunnetut suomalaiset electronisen musiikin tekijät Randy Barracuda ja Stiletti Ana. Videossa on yhdistelty HD- ja huonolaatuista digitaalista materiaalia. The video is based on visualizing experimental, electronical… Read more »

10 Minute Display of Unparalleled Grandeur

10 Minute Display of Unparalleled Grandeur 10 Minute Display of Unparalleled Grandeur Ruscica Jani Ruscica Jani ’10 Minute Display of Unparalleled Grandeur’ is a dialogue of different means of expression or ‘languages’. Each one of them seeks to pass on the experience… Read more »

Pink Twins Live

Pink Twins Live Pink Twins Pink Twins 2013-09-11 13:39:11

Twone

Twone Twone van Ingen Sami van Ingen Sami Twone on tohtori Seussin kirjoittaman lastenrunon pohjalta toteutettu teossarja, jossa tutkin audiovisuaalisen tiedon ja mielleyhtymien tai käsitteiden välistä yhteyttä. Teokset ovat elokuvatrailereita, joita on tarkoitus esittää kaupallisten elokuvien edellä. Kokonaisuuteen kuuluu neljä… Read more »