Glitter Dreams

Javits Alisa Javits Alisa Teoksen kuvat ovat kuin yksittäisiä, päässä kertautuvia mielikuvia, joilla ei näennäisesti ole mitään yhtenäistä. Teos ei käsittele suoraan glitteriä, vaan se on metafora. Se pohtii kokeilua, uskallusta ja asioita, jotka ihminen valitsee omaan elämäänsä ja joiden… Read more »

Hot or Not

Hot or Not Puha Tero Puha Tero Hot or Not- videoteoksessa suomalainen mies on lähdössä treffeille ja tarvitsee apuasi! Paljon annat pisteitä miehen silmille? Entä huulille? Mitkä aurinkolasit hänen kannattaa laittaa? Lähteäkö matkaan puuteroituna vai kiiltävänä? Tule avuksi valitsemaan oikealta… Read more »

400ml of Red

400ml punaista 400ml of Red  Silokunnas Jukka Silokunnas Jukka Taiteilija kuvasi videon yhdellä otolla. Teoksessa hän tyhjentää yhden punaisen 400ml spraymaalipullon seinään. Graffiti on kriminalisoitu, koska se on vandalismia. Samaan aikaan se on dekriminalisoitu nykytaiteeksi. Loppujen lopuksi se on… Read more »

Emotions in Man

Emotions in Man Emotions in Man Åberg Kati Åberg Kati Vuorovaikutteinen DVD, jossa tutkitaan viiden perustunteen ilmaisemista tanssin ja elokuvan keinoin. Katsoja osallistuu teokseen valitsemalla mitä tunteita – iloa, surua, pelkoa, rakkautta tai vihaa – tanssijalle antaa. Valintatilanteita on teoksen… Read more »

Game of Choice

Valintapeli Game of Choice Långström Minna Långström Minna Pimeässä huoneessa loistaa 20 sisältäpäin valaistua veistosta, jotka on tehty värikkäistä, kierrätetyistä muovimateriaaleista. Kun katsoja siirtyy riittävän lähelle veistoksia, niiden valot sammuvat. Kaksi muuta veistosta alkaa hohtaa ja soittaa houkuttelevia säveliä. Katsoja… Read more »

Ohjaajan valinta

Ohjaajan valinta Director’s Choice Nygren Anneli Nygren Anneli Nukkefilmi, jossa nuori poika saa kokeillla kykyjään elokuvaohjaajana ja määrää heti lemmenparin naisosapuolen suutelemaan näyttelijän sijasta itse ohjaajaa. A film played by dolls. A young male uses his first opportunity to direct… Read more »

Artist’s Dilemma

Artist’s Dilemma Artist’s Dilemma Vaara Roi Vaara Roi Ihminen vaikean valinnan edessä. Performanssi elokuvalle. Man facing a difficult choise. A performance for film.2012-08-01 00:00:00