You Kill Me

Sari Tervaniemi

You Kill Me on rakkaustarina puettuna vampyyrisaduksi. Teos on samaan aikaan leikkimielinen ja surullinen rakkaustarina, jossa kommunikoinnista kieltäytymistä käytetään henkisen väkivallan välineenä ihmissuhteessa. Teoksessa on vivahteita 1980-luvun rockvideoista. Siinä ei puhuta sanaakaan. Esiintyjien ilmaisu on fyysistä, kuvaus ja leikkaus on ekspressiivistä, näitä ominaisuuksia kuitenkaan liioittelematta.

Tuotantovuosi
2006
Kesto
00:07:23
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
You Kill Me
Suomenkielinen nimi
You Kill Me
Englanninkielinen nimi
You Kill Me
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Heikki Färm (Kuvaaja), Sari Tervaniemi (Käsikirjoittaja), Sari Tervaniemi (Leikkaaja), Sari Tervaniemi (Ohjaaja), Sari Tervaniemi (Tekijä), Sami Haartemo (Grafiikka), Marita Hällfors (Kamera-assistentti), Tytti Viljakainen (Näyttelijä), Juha-Pekka Mikkola (Näyttelijä), Jonna Kinnunen (Näyttelijä), Saara Suojoki (Näyttelijä), Arttu Merimaa (Näyttelijä), Arts Council of Finland (Tukipalvelut), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Tukipalvelut), Alfred Kordelin Foundation (Tukipalvelut), Finnish Cultural Foundation (Tukipalvelut), Niilo Helander Foundation (Tukipalvelut), VISEK (Tukipalvelut), Arttu Merimaa (Tuotantoassistentti), Pentti Pällijeff (Valaisija), Ilmari Aho (Valaistusassistentti), Antti Haikkonen (Ääniassistentti), Humina (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Sari Tervaniemi on Rovaniemeltä kotoisin oleva kuvataiteilija, joka ja asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän valmistui kandidaatiksi Kuvataideakatemiasta vuonna 1997 ja maisteriksi Lontoon Slade School of Fine Artista 1999. Tervaniemi työskentelee pääasiassa elokuvan ja valokuvan parissa. Hänen töitään on esitetty useissa kansainvälisissä näyttelyissä, mukaan lukien New Yorkin White Box -galleriassa, Pristine Gallery Monterreyssa Meksikossa (2012), Suomen valokuvataiteen museossa (2010) ja MUU galleriassa (2006), sekä monissa elokuvanäytöksissä ja festivaaleilla.