Kadonnut kuvio

Sari Tervaniemi

Kadonnut kuvio on tarina valtapeleistä parisuhteessa. Unenomaisissa kohtauksissa nainen nähdään makuuhuoneessaan, johon ilmestyy urheilullisia miehiä. Naisen ja miehen suhde on ensin leikkisä, mutta muuttuu väkivaltaiseksi. Lopuksi nainen tarjoaa miehille yllätyksen.

Production Year
2003
Duration
00:10:40
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Kadonnut kuvio
Finnish Title
Kadonnut kuvio
English Title
The Vanishing Scheme
Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Aspect Ratio
16:9
Sound
No
Työryhmä
Heikki Färm (Kuvaaja), Sari Tervaniemi (Käsikirjoittaja), Sari Tervaniemi (Leikkaaja), Sari Tervaniemi (Ohjaaja), Johanna Storm (Säveltäjä), Sari Tervaniemi (Tekijä), Pekka Niskanen / Petomaani Oy Ltd. (Tuottaja), Johanna Storm (Ääni)
Press Photos
Sari Tervaniemi on Rovaniemeltä kotoisin oleva kuvataiteilija, joka ja asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän valmistui kandidaatiksi Kuvataideakatemiasta vuonna 1997 ja maisteriksi Lontoon Slade School of Fine Artista 1999. Tervaniemi työskentelee pääasiassa elokuvan ja valokuvan parissa. Hänen töitään on esitetty useissa kansainvälisissä näyttelyissä, mukaan lukien New Yorkin White Box -galleriassa, Pristine Gallery Monterreyssa Meksikossa (2012), Suomen valokuvataiteen museossa (2010) ja MUU galleriassa (2006), sekä monissa elokuvanäytöksissä ja festivaaleilla.