Kadonnut kuvio

Sari Tervaniemi

Kadonnut kuvio on tarina valtapeleistä parisuhteessa. Unenomaisissa kohtauksissa nainen nähdään makuuhuoneessaan, johon ilmestyy urheilullisia miehiä. Naisen ja miehen suhde on ensin leikkisä, mutta muuttuu väkivaltaiseksi. Lopuksi nainen tarjoaa miehille yllätyksen.

Tuotantovuosi
2003
Kesto
00:10:40
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Kadonnut kuvio
Suomenkielinen nimi
Kadonnut kuvio
Englanninkielinen nimi
The Vanishing Scheme
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Ei
Työryhmä
Heikki Färm (Kuvaaja), Sari Tervaniemi (Käsikirjoittaja), Sari Tervaniemi (Leikkaaja), Sari Tervaniemi (Ohjaaja), Johanna Storm (Säveltäjä), Sari Tervaniemi (Tekijä), Pekka Niskanen / Petomaani Oy Ltd. (Tuottaja), Johanna Storm (Ääni)
Pressikuvat
Sari Tervaniemi on Rovaniemeltä kotoisin oleva kuvataiteilija, joka ja asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän valmistui kandidaatiksi Kuvataideakatemiasta vuonna 1997 ja maisteriksi Lontoon Slade School of Fine Artista 1999. Tervaniemi työskentelee pääasiassa elokuvan ja valokuvan parissa. Hänen töitään on esitetty useissa kansainvälisissä näyttelyissä, mukaan lukien New Yorkin White Box -galleriassa, Pristine Gallery Monterreyssa Meksikossa (2012), Suomen valokuvataiteen museossa (2010) ja MUU galleriassa (2006), sekä monissa elokuvanäytöksissä ja festivaaleilla.