Trailer You Kill Me

Sari Tervaniemi

You Kill Me on videoteos trailerin muodossa. Se kertoo vampyyritarinan tiivistetyssä muodossa. Silmänräpäyksessä se antaa paljon informaatiota ja jättää katsojan pohtimaan väkivaltaa ja rakkautta.

Tuotantovuosi
2006
Kesto
00:01:33
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Trailer You Kill Me
Suomenkielinen nimi
Trailer You Kill Me
Englanninkielinen nimi
Trailer You Kill Me
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Heikki Färm (Kuvaaja), Sari Tervaniemi (Käsikirjoittaja), Sari Tervaniemi (Leikkaaja), Sari Tervaniemi (Ohjaaja), Sari Tervaniemi (Tekijä), Sami Haartemo (Grafiikka), Marita Hällfors (Kamera-assistentti), Tytti Viljakainen (Näyttelijä), Juha-Pekka Mikkola (Näyttelijä), Jonna Kinnunen (Näyttelijä), Saara Suojoki (Näyttelijä), Arttu Merimaa (Näyttelijä), VISEK (Tukipalvelut), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Tukipalvelut), Finnish Cultural Foundation (Tukipalvelut), Arts Council of Finland (Tukipalvelut), Niilo Helander Foundation (Tukipalvelut), Alfred Kordelin Foundation (Tukipalvelut), Arttu Merimaa (Tuotantoassistentti), Pentti Pällijeff (Valaisija), Ilmari Aho (Valaistusassistentti), Antti Haikkonen (Ääniassistentti), Humina (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Sari Tervaniemi on Rovaniemeltä kotoisin oleva kuvataiteilija, joka ja asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän valmistui kandidaatiksi Kuvataideakatemiasta vuonna 1997 ja maisteriksi Lontoon Slade School of Fine Artista 1999. Tervaniemi työskentelee pääasiassa elokuvan ja valokuvan parissa. Hänen töitään on esitetty useissa kansainvälisissä näyttelyissä, mukaan lukien New Yorkin White Box -galleriassa, Pristine Gallery Monterreyssa Meksikossa (2012), Suomen valokuvataiteen museossa (2010) ja MUU galleriassa (2006), sekä monissa elokuvanäytöksissä ja festivaaleilla.