Trailer You Kill Me

Sari Tervaniemi

You Kill Me on videoteos trailerin muodossa. Se kertoo vampyyritarinan tiivistetyssä muodossa. Silmänräpäyksessä se antaa paljon informaatiota ja jättää katsojan pohtimaan väkivaltaa ja rakkautta.

Production Year
2006
Duration
00:01:33
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Trailer You Kill Me
Finnish Title
Trailer You Kill Me
English Title
Trailer You Kill Me
Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Aspect Ratio
4:3
Sound
Yes
Työryhmä
Heikki Färm (Kuvaaja), Sari Tervaniemi (Käsikirjoittaja), Sari Tervaniemi (Leikkaaja), Sari Tervaniemi (Ohjaaja), Sari Tervaniemi (Tekijä), Sami Haartemo (Grafiikka), Marita Hällfors (Kamera-assistentti), Jonna Kinnunen (Näyttelijä), Tytti Viljakainen (Näyttelijä), Saara Suojoki (Näyttelijä), Juha-Pekka Mikkola (Näyttelijä), Arttu Merimaa (Näyttelijä), Niilo Helander Foundation (Tukipalvelut), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Tukipalvelut), VISEK (Tukipalvelut), Arts Council of Finland (Tukipalvelut), Finnish Cultural Foundation (Tukipalvelut), Alfred Kordelin Foundation (Tukipalvelut), Arttu Merimaa (Tuotantoassistentti), Pentti Pällijeff (Valaisija), Ilmari Aho (Valaistusassistentti), Antti Haikkonen (Ääniassistentti), Humina (Äänisuunnittelu)
Press Photos
Sari Tervaniemi on Rovaniemeltä kotoisin oleva kuvataiteilija, joka ja asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän valmistui kandidaatiksi Kuvataideakatemiasta vuonna 1997 ja maisteriksi Lontoon Slade School of Fine Artista 1999. Tervaniemi työskentelee pääasiassa elokuvan ja valokuvan parissa. Hänen töitään on esitetty useissa kansainvälisissä näyttelyissä, mukaan lukien New Yorkin White Box -galleriassa, Pristine Gallery Monterreyssa Meksikossa (2012), Suomen valokuvataiteen museossa (2010) ja MUU galleriassa (2006), sekä monissa elokuvanäytöksissä ja festivaaleilla.