Syyllinen

Sari Tervaniemi

Guilty-video lainaa kerronnallisia keinojaan kauhuelokuvista. Teoksen teema ei ole niinkään väkivalta kuin väkivallan pelko ja pelon aiheuttama lamaannus. Teoksessa on kuitenkin optimistisempikin teema: ystävyyden kauneus ja voima. Huumori, mustuudestaan huolimatta, on myös tärkeä osa tätä teosta.

Production Year
2000
Duration
00:07:00
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Guilty
Finnish Title
Syyllinen
English Title
Guilty
Tuotantomaat
Finland
Dialogue
Yes
Aspect Ratio
4:3
Sound
Yes
Työryhmä
Sari Tervaniemi (Käsikirjoittaja), TImo Muurinen (Säveltäjä), Sari Tervaniemi (Tekijä), Sari Tervaniemi (Tuottaja), Marika Orenius (Kuvaaja), Pia Euro (Kuvaaja), Sari Tervaniemi (Kuvaaja), Sari Tervaniemi (Ääni), TImo Muurinen (Ääni), Marika Orenius (Ääni)
Press Photos
Sari Tervaniemi on Rovaniemeltä kotoisin oleva kuvataiteilija, joka ja asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän valmistui kandidaatiksi Kuvataideakatemiasta vuonna 1997 ja maisteriksi Lontoon Slade School of Fine Artista 1999. Tervaniemi työskentelee pääasiassa elokuvan ja valokuvan parissa. Hänen töitään on esitetty useissa kansainvälisissä näyttelyissä, mukaan lukien New Yorkin White Box -galleriassa, Pristine Gallery Monterreyssa Meksikossa (2012), Suomen valokuvataiteen museossa (2010) ja MUU galleriassa (2006), sekä monissa elokuvanäytöksissä ja festivaaleilla.