Asiattomilta pääsy kielletty

Tervaniemi Sari

Lyhyt neliosainen ja arvoituksellinen "salapoliisitarina", jossa naiset tutkivat tilanhallitsemisen pelisääntöjä. Teoksen tilat ovat usein arkipäiväisiä tiloja. Teos leikkii kauhuelokuvien konventioilla: kamera seuraa äänettömästi naisia samalla kun säestävä elektroninen musiikki nousee taustalta aika ajoin painostavaksi. Viittauksenomainen kerronta kutsuu katsojaa luomaan oman tulkintansa arvoituksesta.

Tuotantovuosi
1999
Kesto
00:13:30
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Authorised Only
Suomenkielinen nimi
Asiattomilta pääsy kielletty
Englanninkielinen nimi
Authorised Only
Tuotantomaat
United Kingdom
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Sari Tervaniemi (Leikkaaja), Sari Tervaniemi (Tekijä), Pekka Niskanen (Kuvaaja), Rita Castroneues (Kuvaaja), Sari Tervaniemi (Kuvaaja), Sari Tervaniemi (Ääni), Timo Muurinen (Ääni)
Pressikuvat
Sari Tervaniemi on Rovaniemeltä kotoisin oleva kuvataiteilija, joka ja asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän valmistui kandidaatiksi Kuvataideakatemiasta vuonna 1997 ja maisteriksi Lontoon Slade School of Fine Artista 1999. Tervaniemi työskentelee pääasiassa elokuvan ja valokuvan parissa. Hänen töitään on esitetty useissa kansainvälisissä näyttelyissä, mukaan lukien New Yorkin White Box -galleriassa, Pristine Gallery Monterreyssa Meksikossa (2012), Suomen valokuvataiteen museossa (2010) ja MUU galleriassa (2006), sekä monissa elokuvanäytöksissä ja festivaaleilla.