Asiattomilta pääsy kielletty

Sari Tervaniemi

Lyhyt neliosainen ja arvoituksellinen “salapoliisitarina“, jossa naiset tutkivat tilanhallitsemisen pelisääntöjä. Teoksen tilat ovat usein arkipäiväisiä tiloja. Teos leikkii kauhuelokuvien konventioilla: kamera seuraa äänettömästi naisia samalla kun säestävä elektroninen musiikki nousee taustalta aika ajoin painostavaksi. Viittauksenomainen kerronta kutsuu katsojaa luomaan oman tulkintansa arvoituksesta.

Production Year
1999
Duration
00:13:30
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Authorised Only
Finnish Title
Asiattomilta pääsy kielletty
English Title
Authorised Only
Tuotantomaat
United Kingdom
Dialogue
Yes
Aspect Ratio
4:3
Sound
Yes
Työryhmä
Sari Tervaniemi (Leikkaaja), Sari Tervaniemi (Tekijä), Pekka Niskanen (Kuvaaja), Rita Castroneues (Kuvaaja), Sari Tervaniemi (Kuvaaja), Sari Tervaniemi (Ääni), TImo Muurinen (Ääni)
Press Photos
Sari Tervaniemi on Rovaniemeltä kotoisin oleva kuvataiteilija, joka ja asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän valmistui kandidaatiksi Kuvataideakatemiasta vuonna 1997 ja maisteriksi Lontoon Slade School of Fine Artista 1999. Tervaniemi työskentelee pääasiassa elokuvan ja valokuvan parissa. Hänen töitään on esitetty useissa kansainvälisissä näyttelyissä, mukaan lukien New Yorkin White Box -galleriassa, Pristine Gallery Monterreyssa Meksikossa (2012), Suomen valokuvataiteen museossa (2010) ja MUU galleriassa (2006), sekä monissa elokuvanäytöksissä ja festivaaleilla.