Danger

Tervaniemi Sari

Yksityisautoilu kiihdyttää ilmastonmuutosta ja hengenvaarallisesti ajetut autot ahdistavat kaduilla. Danger on yhden naisen surrealistinen mielikuvitusleikki siitä, miten hän voisi purkaa yksityisautoilusta aiheutuvia aggressioita. Yleensä autotapahtumissa naiset vaikuttavat tuotteilta, jotka tulevat autojen mukana. Tämä nainen on toista maata.

Tuotantovuosi
2008
Kesto
00:00:30
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Danger
Suomenkielinen nimi
Danger
Englanninkielinen nimi
Danger
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Sari Tervaniemi (Käsikirjoittaja), Sari Tervaniemi (Leikkaaja), Sari Tervaniemi (Tekijä), Jonna Kinnunen (Näyttelijä), Humina (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Sari Tervaniemi on Rovaniemeltä kotoisin oleva kuvataiteilija, joka ja asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän valmistui kandidaatiksi Kuvataideakatemiasta vuonna 1997 ja maisteriksi Lontoon Slade School of Fine Artista 1999. Tervaniemi työskentelee pääasiassa elokuvan ja valokuvan parissa. Hänen töitään on esitetty useissa kansainvälisissä näyttelyissä, mukaan lukien New Yorkin White Box -galleriassa, Pristine Gallery Monterreyssa Meksikossa (2012), Suomen valokuvataiteen museossa (2010) ja MUU galleriassa (2006), sekä monissa elokuvanäytöksissä ja festivaaleilla.