Danger

Sari Tervaniemi

Yksityisautoilu aiheuttaa ilmastonmuutosta ja hengenvaarallisesti ajetut autot ahdistavat kaduilla. Danger on yhden naisen surrealistinen mielikuvitusleikki siitä, miten hän voisi purkaa yksityisautoilusta aiheutuvia aggressioita. Yleensä autotapahtumissa naiset vaikuttavat tuotteilta, jotka tulevat autojen mukana. Tämä nainen on toista maata.

Production Year
2008
Duration
00:00:30
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Danger
Finnish Title
Danger
English Title
Danger
Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Aspect Ratio
16:9
Sound
Yes
Työryhmä
Sari Tervaniemi (Käsikirjoittaja), Sari Tervaniemi (Leikkaaja), Sari Tervaniemi (Tekijä), Jonna Kinnunen (Näyttelijä), Humina (Äänisuunnittelu)
Press Photos
Sari Tervaniemi on Rovaniemeltä kotoisin oleva kuvataiteilija, joka ja asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän valmistui kandidaatiksi Kuvataideakatemiasta vuonna 1997 ja maisteriksi Lontoon Slade School of Fine Artista 1999. Tervaniemi työskentelee pääasiassa elokuvan ja valokuvan parissa. Hänen töitään on esitetty useissa kansainvälisissä näyttelyissä, mukaan lukien New Yorkin White Box -galleriassa, Pristine Gallery Monterreyssa Meksikossa (2012), Suomen valokuvataiteen museossa (2010) ja MUU galleriassa (2006), sekä monissa elokuvanäytöksissä ja festivaaleilla.