Timanttimaha

Anni Puolakka

Timanttimaha on ihmisen ja tekoälyllä toimivan chatbotin välinen keskustelu, joka tutkii rakkautta ja kumppanuutta ihmistaiteilijan, botin ja hyttysten välillä. Ihminen tarjoaa kehoaan ravinnoksi timanttimahaisille hyttysille ja hahmottaa hyönteisten biokemiaa yhteydessä omaan verenkiertosykliinsä.  

Tuotantovuosi
2018
Kesto
00:11:15
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Timanttimaha
Englanninkielinen nimi

Diamond Belly

Tuotantomaat
Netherlands
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Anni Puolakka (Kuvaaja), Merja Kokkonen (Kuvaaja), Anni Puolakka (Leikkaaja), Anni Puolakka (Ohjaaja), Miša Skalskis (Säveltäjä), Anni Puolakka (Tekijä), Anni Puolakka (Käsikirjoitus), Anni Puolakka (Näyttelijä), Peach (Rahoittaja), Kone Foundation (Rahoittaja), Göteborgs Konsthall (Rahoittaja), Miša Skalskis (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Anni Puolakka (s. Oulussa) on Helsingissä asuva kuvataiteilija. Hän sisällyttää töihinsä omaelämäkerrallista ja dokumentaarista materiaalia, joista hän luo teoksiinsa fiktiivisiä maailmoja. Puolakan teokset asettuvat usein kuvataiteen, performanssin, teatterin ja elokuvan välimaastoon. Niissä leikitellään joskus unista tai likaistakin yhteyttä toisiin olentoihin, objekteihin ja ympäristöihin etsivien ihmiseläinten rajoilla ja mahdollisuuksilla.