Sacre 2: HEX

Anni Puolakka

Sacre 2: HEX on toinen osa Anni Puolakan ja Jaakko Pallasvuon Sacre-trilogiassa. Ensimmäisen osan vakavasta cybergoottitanssijasta on tullut omahyväinen Wicca-vloggari. Hänen kaikkitietävä veljensä on vaikeuksissa ja tarvitsee sisarensa apua. Ongelmat sisaruudessa sotkeutuvat ura-ahdistukseen. Virtuaaliset ja materiaaliset selviytymistaktiikat ovat koetuksella. Hengelliset, taloudelliset ja sosiaaliset tasot kietoutuvat toisiinsa rahanpolttorituaaleissa. Viehättävä avaruusolio horjuttaa vaurioitunutta sisarussuhdetta entisestään. 

Production Year
2017
Duration
00:27:18
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Sacre 2: HEX
English Title

Sacre 2: HEX

Tuotantomaat
Belgium, Finland, Italy
Dialogue
Yes
Sound
Yes
Työryhmä
Anni Puolakka (Kuvaaja), Jaakko Pallasvuo (Kuvaaja), Jaakko Pallasvuo (Leikkaaja), Anni Puolakka (Leikkaaja), Jaakko Pallasvuo (Ohjaaja), Anni Puolakka (Ohjaaja), Kaisa Blom (Säveltäjä), Jaakko Pallasvuo (Tekijä), Anni Puolakka (Tekijä), Jaakko Pallasvuo (Äänisuunnittelu), Anni Puolakka (Äänisuunnittelu), Anni Puolakka (Näyttelijä), Mayo - (Näyttelijä), Jaakko Pietiläinen (Näyttelijä), Heidi Soidinsalo (Näyttelijä), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja)
Press Photos
Anni Puolakka (s. Oulussa) on Helsingissä asuva kuvataiteilija. Hän sisällyttää töihinsä omaelämäkerrallista ja dokumentaarista materiaalia, joista hän luo teoksiinsa fiktiivisiä maailmoja. Puolakan teokset asettuvat usein kuvataiteen, performanssin, teatterin ja elokuvan välimaastoon. Niissä leikitellään joskus unista tai likaistakin yhteyttä toisiin olentoihin, objekteihin ja ympäristöihin etsivien ihmiseläinten rajoilla ja mahdollisuuksilla.