Sydämestä

Puolakka Anni

Nukkuvan ihmisen sisällä Toxoplasma Gondii -loinen kommunikoi. Se tarinoi matkastaan sydämeen ja kohtalokkaasta tapaamisestaan sikiön kanssa. Kun ihminen herää ja alkaa liikkua, Toxoplasma innostuu. Loisen elämä on yhtä läheisyyden kiertuetta. Ihminen uneksii hetkistä vauvan kanssa, mutta loinen on sisäistynyt häneen ihmisiäksi. Sisältövaroitus: keskenmeno

Tuotantovuosi
2021
Kesto
00:14:14
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Sydämestä
Suomenkielinen nimi

Sydämestä

Englanninkielinen nimi

From the Heart

Tuotantomaat
Finland, Netherlands
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Iris Kärkkäinen (Kuvaaja), Anni Puolakka (Käsikirjoittaja), Anni Puolakka (Leikkaaja), Anni Puolakka (Ohjaaja), Miša Skalskis (Säveltäjä), Kajsa Blom (Säveltäjä), Anni Puolakka (Tekijä), Anni Puolakka (Tuottaja), Miša Skalskis (Äänisuunnittelu), Eija Vilpas (Näyttelijä), Camille Auer (Näyttelijä), CBK Rotterdam (Rahoittaja), Koneen säätiö (Rahoittaja), AVEK (Rahoittaja)
Pressikuvat
Anni Puolakka (s. Oulussa) on Helsingissä asuva kuvataiteilija. Hän sisällyttää töihinsä omaelämäkerrallista ja dokumentaarista materiaalia, joista hän luo teoksiinsa fiktiivisiä maailmoja. Puolakan teokset asettuvat usein kuvataiteen, performanssin, teatterin ja elokuvan välimaastoon. Niissä leikitellään joskus unista tai likaistakin yhteyttä toisiin olentoihin, objekteihin ja ympäristöihin etsivien ihmiseläinten rajoilla ja mahdollisuuksilla.