Sacr3: Eternal Return

Anni Puolakka

Nimetön päähenkilö eroaa humanoidirakastajastaan ja pakenee Italiaan etsimään merkityksiä. Vuodenajat vaihtuvat kun hän ajautuu vanhoihin perheriitoihin, tekee kokeellisia videoita ja pyörittelee päässään ajatusta ikuisesta paluusta. Toistuvatko elämämme samankaltaisina uudelleen ja uudelleen, ikuisesti, vailla toivoa poispääsystä?

Tuotantovuosi
2018
Kesto
00:37:25
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Sacr3: Eternal Return
Englanninkielinen nimi

Sacr3: Eternal Return

Tuotantomaat
Finland, Italy, Lithuania
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Anni Puolakka (Kuvaaja), Jaakko Pallasvuo (Kuvaaja), Anni Puolakka (Käsikirjoittaja), Jaakko Pallasvuo (Käsikirjoittaja), Anni Puolakka (Leikkaaja), Jaakko Pallasvuo (Leikkaaja), Anni Puolakka (Ohjaaja), Jaakko Pallasvuo (Ohjaaja), Anni Puolakka (Säveltäjä), Anni Puolakka (Tekijä), Jaakko Pallasvuo (Tekijä), Anni Puolakka (Tuottaja), Jaakko Pallasvuo (Tuottaja), Jaakko Pallasvuo (Äänisuunnittelu), Anni Puolakka (Äänisuunnittelu), Anni Puolakka (Näyttelijä), Jaakko Pietiläinen (Näyttelijä), Mayo - (Näyttelijä), Wilhelm Blomberg (Näyttelijä), Kone Foundation (Rahoittaja)
Pressikuvat
Anni Puolakka (s. Oulussa) on Helsingissä asuva kuvataiteilija. Hän sisällyttää töihinsä omaelämäkerrallista ja dokumentaarista materiaalia, joista hän luo teoksiinsa fiktiivisiä maailmoja. Puolakan teokset asettuvat usein kuvataiteen, performanssin, teatterin ja elokuvan välimaastoon. Niissä leikitellään joskus unista tai likaistakin yhteyttä toisiin olentoihin, objekteihin ja ympäristöihin etsivien ihmiseläinten rajoilla ja mahdollisuuksilla.