Reindeer's Urban Visit

Keski-Korsu Mari

Aurinkoisena kesäpäivänä täytetty poro nimeltään Paavo päättää lähteä kävelylle Helsinkiin. Se ei ole tottunut urbaaniin ympäristöön, ja vastaan tulee kiinnostavia kokemuksia: turistit halaavat ja valokuvaavat sitä, europarlamentaarikko ja entinen ministeri Liisa Jaakonsaari kritisoi sen sarvia, ja Paavo kohtaa toisia täytettyjä poroja.

Tuotantovuosi
2008
Kesto
00:03:32
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Reindeer's Urban Visit
Suomenkielinen nimi
Reindeer's Urban Visit
Englanninkielinen nimi
Reindeer's Urban Visit
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Tuomas Fränti (Musiikki), Mari Keski-Korsu (Ohjaaja), Mari Keski-Korsu (Tekijä), Taina West (Esiintyjä), Mari Keski-Korsu (Kuvaaja)
Pressikuvat
Mari Keski-Korsu on monialainen media- ja kuvataiteilija. Hän on taiteen maisteri Taideteollisen Korkeakoulun Medialaboratoriosta ja hankkinut kuvataiteilijan koulutuksen Länsi-Lapin ammatti-instituutissa. Häntä kiinnostavat sosioekonomiset sekä ympäristön aiheuttamat muutokset erityisesti ihmisten arkipäivässä, ja teoksissa on usein voimakas yhteiskunnallinen ulottuvuus. Keski-Korsun teokset hyödyntävät ja yhdistävät interventioita, dokumentti- ja performanssiteoksia, virtuaalimaailmoja, valokuvaa, live-visualistointeja ja installaatioita. Keski-Korsun töitä on ollut esillä ympäri Euroopan sekä maailmanlaajuisesti useissa maissa.