Albedo Logger

Mari Keski-Korsu

Albedo-puvut on suunniteltu lisäämään auringonvalon heijastuvuutta, albedoa, metsässä ja näin viilentämään ilmastoa sekä torjumaan ilmaston lämpenemistä. Puvut leikittelevät tee-se-itse-geoengineering-idealla. Teos esittelee metsurin albedo-puvun prototyypin.

Production Year
2013
Duration
00:06:03
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Albedo Logger
Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Aspect Ratio
4:3
Sound
Yes
Työryhmä
Mari Keski-Korsu (Kuvaaja), Mari Keski-Korsu (Leikkaaja), Olive Musique (Musiikki), Mari Keski-Korsu (Ohjaaja), Mari Keski-Korsu (Tekijä), Mari Keski-Korsu (Äänisuunnittelu), Kari Nätynen (Näyttelijä)
Press Photos
Mari Keski-Korsu on monialainen media- ja kuvataiteilija. Hän on taiteen maisteri Taideteollisen Korkeakoulun Medialaboratoriosta ja hankkinut kuvataiteilijan koulutuksen Länsi-Lapin ammatti-instituutissa. Häntä kiinnostavat sosioekonomiset sekä ympäristön aiheuttamat muutokset erityisesti ihmisten arkipäivässä, ja teoksissa on usein voimakas yhteiskunnallinen ulottuvuus. Keski-Korsun teokset hyödyntävät ja yhdistävät interventioita, dokumentti- ja performanssiteoksia, virtuaalimaailmoja, valokuvaa, live-visualistointeja ja installaatioita. Keski-Korsun töitä on ollut esillä ympäri Euroopan sekä maailmanlaajuisesti useissa maissa.