Degrowth

Keski-Korsu Mari

Kohtuus käsittelee kohtuutalouden mahdollisuuksia Salossa. Salo oli kuvaushetkellä suurten taloudellisten haasteiden edessä Nokian vähentäessä työntekijöitään. Voisiko kohtuutaloudessa olla ratkaisu näihin haasteisiin? Asiaa pohtimassa ovat tutkijat ja salolaiset itse. Kuvamateriaali koostuu olemassaolevista kohtuutalouden ilmentymistä kuten luomu- ja lähiviljelystä, lainauspalveluista ja lähimatkailusta. Videoon kuuluu toinen osa nimeltä Onni.

Tuotantovuosi
2012
Kesto
00:08:31
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Kohtuus
Suomenkielinen nimi
Degrowth
Englanninkielinen nimi
Degrowth
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Mari Keski-Korsu (Kuvaaja), Mari Keski-Korsu (Ohjaaja), Mari Keski-Korsu (Tekijä), Taiteen keskustoimikunta (Rahoittaja), Freja Bäckman (Ääni), Mari Keski-Korsu (Ääni)
Pressikuvat
Mari Keski-Korsu on monialainen media- ja kuvataiteilija. Hän on taiteen maisteri Taideteollisen Korkeakoulun Medialaboratoriosta ja hankkinut kuvataiteilijan koulutuksen Länsi-Lapin ammatti-instituutissa. Häntä kiinnostavat sosioekonomiset sekä ympäristön aiheuttamat muutokset erityisesti ihmisten arkipäivässä, ja teoksissa on usein voimakas yhteiskunnallinen ulottuvuus. Keski-Korsun teokset hyödyntävät ja yhdistävät interventioita, dokumentti- ja performanssiteoksia, virtuaalimaailmoja, valokuvaa, live-visualistointeja ja installaatioita. Keski-Korsun töitä on ollut esillä ympäri Euroopan sekä maailmanlaajuisesti useissa maissa.