Canary Coffee III

Mari Keski-Korsu

'Canary Coffee' -sarja esittää ystävällishenkisiä kahvinjuontirituaaleja. Kun rituaalit asetetaan tiettyihin tilallisiin konteksteihin, niistä tulee poliittisia. Teoksessa ”Canary Coffee III” paikkana on turistiranta, joka on myös afrikkalaisten pakolaislaivojen määränpää.

Tuotantovuosi
2009
Kesto
00:04:31
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Canary Coffee III
Suomenkielinen nimi
Canary Coffee III
Englanninkielinen nimi
Canary Coffee III
Tuotantomaat
Spain
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Mari Keski-Korsu (Leikkaaja), Mari Keski-Korsu (Ohjaaja), Mari Keski-Korsu (Tekijä), Mari Keski-Korsu (Tuottaja), Mari Keski-Korsu (Esiintyjä), Mari Keski-Korsu (Konsepti), Mika Meskanen (Kuvaaja), Mari Keski-Korsu (Näyttelijä)
Pressikuvat
Mari Keski-Korsu on monialainen media- ja kuvataiteilija. Hän on taiteen maisteri Taideteollisen Korkeakoulun Medialaboratoriosta ja hankkinut kuvataiteilijan koulutuksen Länsi-Lapin ammatti-instituutissa. Häntä kiinnostavat sosioekonomiset sekä ympäristön aiheuttamat muutokset erityisesti ihmisten arkipäivässä, ja teoksissa on usein voimakas yhteiskunnallinen ulottuvuus. Keski-Korsun teokset hyödyntävät ja yhdistävät interventioita, dokumentti- ja performanssiteoksia, virtuaalimaailmoja, valokuvaa, live-visualistointeja ja installaatioita. Keski-Korsun töitä on ollut esillä ympäri Euroopan sekä maailmanlaajuisesti useissa maissa.