HRMN27b2

Harri Larjosto

Video perustuu kokeellisen musiikin visualisointiin. Ääniraidan tekijöinä ovat tunnetut suomalaiset electronisen musiikin tekijät Randy Barracuda ja Stiletti Ana. Videossa on yhdistelty HD- ja huonolaatuista digitaalista materiaalia.

Tuotantovuosi
2014
Kesto
00:12:04
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
HRMN27b2
Suomenkielinen nimi

HRMN27b2

Englanninkielinen nimi

HRMN27b2

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Harri Larjosto (Kuvaaja), Harri Larjosto (Käsikirjoittaja), Harri Larjosto (Ohjaaja), Harri Larjosto (Tekijä), Harri Larjosto (Leikkaaja)
Pressikuvat
Harri Larjosto on kotoisin Turusta ja asuu nykyisin Vantaalla. Hän valmistui luokanopettajaksi Turun yliopistosta 1976 ja toimi Kuvataideakatemian lehtori 2002–08. Larjosto on osallistunut näyttelyihin vuodesta 1978 kuvia tutkien ja taiteenlajien rajoja koetellen. Larjoston videoita on esitetty useissa Euroopan maissa, Japanissa ja USA:ssa. Larjosto on 1980-luvun Ö-ryhmän perustajajäseniä. Maineikas avantgarde-ryhmä ravisteli taiteen ja yhteiskunnan vakiintuneita rakenteita huumorin lävistämällä yhteiskuntakritiikillä. Runollisena ja absurdina humoristina Larjosto pyrkii välittämään mahdollisuuksien ja näkökulmien muuttumisen energiaa. Larjostolle myönnettiin valtion Suomi-palkinto 2006 ja taiteilijaeläke vuonna 2014.