Eka kerta

Heta Kuchka

Työskentelin yhteistyötaiteilijana Kiasman kansainvälisessä nuorten EU-projektissa helmikuusta 2010 helmikuuhun 2011 otsikolla “Eka kerta” yhteistyössä Tate Modernin, Tate Liverpoolin, sekä Centre Pompidoun kanssa. Lähdin purkamaan erilaisten pelkojen teemaa kiinnostuksesta nuorten lisääntyvään hätään mielenterveyden saralla lopputuloksena catwalk videoinstallaatio.Hanke huipentui näyttelyyn Kiasmassa huone X:ssä.

Tuotantovuosi
2010
Kesto
00:11:37
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
First Time
Suomenkielinen nimi

Eka kerta

Englanninkielinen nimi

First Time

Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Ville Tanttu (Kuvaaja), Heta Kuchka (Käsikirjoittaja), Heta Kuchka (Leikkaaja), Tuomas Norvio (Säveltäjä), Heta Kuchka (Tekijä), Tuomas Norvio (Ääni)
Pressikuvat
Heta Kuchka on suomalais-amerikkalainen taiteilija joka asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän valmistui taiteen maisteriksi Kuvataideakatemiasta vuonna 2001. Kuchka on monipuolinen ja tuottelias taiteilija joka käyttää töissään valokuvaa, liikkuvaa kuvaa ja piirroksia. Kuchkan teosten aiheina on kuolema ja vanheneminen, mutta yhtä lailla nuoret ja heidän ajatuksensa, ja taiteilija lähestyy aiheitaan lämpimällä huumorilla. Kucha on palkittu vuoden nuorena taiteilijana vuonna 2006, ja 2014 hän edusti Suomea ARCOmadrid-taidemessujen FocusFinland-paviljongissa.