ᶈenetralia

Anni Puolakka

ᶈenetralia kertoo henkilöstä, jonka muistikuva varhaisesta seksuaalisesta kohtaamisesta porealtaan kanssa nousee esiin hänen muuttaessaan uuteen kotiin. Asunnon alapuolella on miesten sauna, joka toimii suosittuna panopaikkana. Saunan kuumuus, äänet ja kosteus tihkuvat yläkerran asuntoon ja saavat päähenkilön synnyttämään parven vieheitä. 

Tuotantovuosi
2018
Kesto
00:13:20
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
ᶈenetralia
Tuotantomaat
Netherlands
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Anni Puolakka (Kuvaaja), Ellie Hunter (Kuvaaja), Miša Skalskis (Kuvaaja), Anni Puolakka (Käsikirjoittaja), Ellie Hunter (Käsikirjoittaja), Ellie Hunter (Ohjaaja), Anni Puolakka (Ohjaaja), Miša Skalskis (Säveltäjä), Anni Puolakka (Tekijä), Anni Puolakka (Leikkaaja), Gremmen Pleun (Näyttelijä), Peach (Rahoittaja), Miša Skalskis (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Anni Puolakka (s. Oulussa) on Helsingissä asuva kuvataiteilija. Hän sisällyttää töihinsä omaelämäkerrallista ja dokumentaarista materiaalia, joista hän luo teoksiinsa fiktiivisiä maailmoja. Puolakan teokset asettuvat usein kuvataiteen, performanssin, teatterin ja elokuvan välimaastoon. Niissä leikitellään joskus unista tai likaistakin yhteyttä toisiin olentoihin, objekteihin ja ympäristöihin etsivien ihmiseläinten rajoilla ja mahdollisuuksilla.