Standardized Synchronized

Standardized Synchronized Koski Kaisu Koski Kaisu Standardoidut potilaat (SP) auttavat lääketieteen opiskelijoita harjoittelemaan kliinisiä ja vuorovaikutustaitoja. Tämä dokumentti kuvaa standardoitujen potilaiden työtä simulaatioklinikalla, jossa heitä koulutetaan erilaisiin lääketieteellisiin skenaarioihin ja jossa he kohtaavat lääketieteen opiskelijat. Elokuvantekijä saa myös koulutuksen standardoiduksi… Read more »

Mycotoxicosis

Mycotoxicosis Motola Haidi Motola Haidi Mycotoxicosis on henkilökohtainen kokemus sairastumisesta ja paranemisesta, kertomus sairaudesta, jota virallisesti ei ole olemassa. Teos tutkii terveen ja sairaan kehon rajoja, tieteen ja lääketieteen rajoitteita sekä näiden yhteiskunnallisia ja poliittisia aspekteja. A personal experience of… Read more »

Kutsun itseäni terveeksi

Kutsun itseäni terveeksi I Call Myself Sane Suominen Niina Suominen Niina Filmimateriaalia käsittelemällä toteutetussa kokeellisessa teoksessa yhdistyvät runous, musiikki ja kuva. The experimental work created by manipulating film material combines poetry, music, and image. 2012-08-01 00:00:00

Para-Site

Para-Site Para-Site Koski Kaisu Koski Kaisu Para-site on seinän kahdelle puolen asettuva installaatio. Se tarkastelee lääkärin valkoista takkia kuin se olisi lääkärin iho. Seinän yhdellä puolen takki nähdään etäisyyden päästä muuttamassa jatkuvasti muotoaan niin että siitä tulee omalakinen olentonsa. Toisella… Read more »

Huskurer – Remedies

Remedies Remedies Huber Sasha Huber Sasha Eri kulttuurit ovat pullollaan itseapu- ja parannusmenetelmiä. Käytämme harvoin maalaisjärkeämme ja tietoisuutta ympäristöstä tulkitaksemme terveyttä. Riippumatta siitä, toimivatko menetelmät vai eivät, ne ovat kulttuurisen perimätiedon huipentumia. Kenties ihmisten parannusta koskevat asenteet sisältyvät uskomuksiin ja… Read more »

Intarvenous

Intarvenous Intarvenous Ziegler Denise Ziegler Denise Video elämännesteeen virrasta. Video about the flow of vital fluids.2012-08-01 00:00:00