Posture

Posture Posture Orenius Marika Orenius Marika ‘Posture’ tarkoittaa asentoa, liikerataa, ryhtiä tai mielentilaa. Teos tutkii yhteiskunnan järjestelmien käyttämää kasvotonta valtaa. Pääosassa eivät ole henkilöhahmot vaan keskeisimpänä aiheena ovat (mielen)tilat ja arkkitehtuuri. Kuvauspaikat, kuten koulu, sairaala ja koti, eivät ole lavastettuja… Read more »

Siirtymiä

Siirtymiä Transitions Larjosto Harri Larjosto Harri Siirtymiä on videoanimaatio viidentoista kuvan valokuvatyöstä ‘Room’. Tämä kaunis, mietiskelevä teos kuvaa kaaoksen ja järjestyksen kiertokulkua.  Transitions is a video animation of “Room”, a sequence of 15 photos. A beautiful, contemplative work expressing the… Read more »

Vieraana läskin valtakunnassa

Vieraana läskin valtakunnassa Only Too Much Is Enough Nygren Anneli Nygren Anneli Propagandaelokuva uudesta maailmanjärjestyksestä, jossa läski on toivottava ilmiö. Tätä ilosanomaa levittävää piirroskuvaa säestetään niin välitekstien, voice over -selostuksen, “musiikin” kuin onomatopoeettisten äännähdystenkin avulla. A propaganda film about the… Read more »