Via Karelia

Via Karelia Via Karelia Mikkola Elian Mikkola Elian Kuinka jäljittää kivun keskipiste, kun aika on muodostanut sen ympärille omat suojamuurinsa? Taiteilija yrittää ymmärtää oman identiteettinsä alkujuuria ja sukupolvelta toiselle periytynyttä surua matkaamalla vanhempiensa kanssa isoäidin kotikylään Kuolemajärvelle Karjalan tasavaltaan. Via… Read more »

Maiseman loppu

Maiseman loppu The End of Landscape Lampisuo Marko Lampisuo Marko Vanha videokamera kuvaa viimeiset kuvansa. Se taltioi näkymää junan ikkunasta, auringonlaskua ja valoa lehvistössä. Tv-ruudulta kamera kuvaa kuvaamansa videot uudelleen. Se näkee hajoavia maisemia ja ihmissilmältä salattuja sähköavaruuksia. Maiseman loppu käsittelee… Read more »

Maiseman loppu (installation)

The End of Landscape Lampisuo Marko Lampisuo Marko Maiseman lopussa vanha videokamera kuvaa viimeiset kuvansa. Se taltioi näkymää junan ikkunasta, auringonlaskua ja valoa lehvistössä. Tv-ruudulta kamera kuvaa kuvaamansa videot uudelleen. Se näkee hajoavia maisemia ja ihmissilmältä salattuja sähköavaruuksia. In The… Read more »