Veripelto

Field of Blood Salmi Kaisa Salmi Kaisa Kaisa Salmen elokuva Veripelto käsittelee sisällissodan vaiettuja traumoja ja sukupolvissa siirtyvää hiljaista taakkaa sovinnon hengessä. Veripelto-performanssi järjestettiin Kouvolassa samalla peltoalueella, missä sisällissodan 1918 aikana punaiset teloittivat valkoisia ja hautasivat joukkohautoihin. Sodan päätyttyä haudat… Read more »

TRANSIT Logistic Operation

TRANSIT Logistic Operation TRANSIT Logistic Operation Lehtinen Jukka Lehtinen Jukka Kevään 2016 aikana turvapaikanhakijoiden ja maahanmuuttajien palautusten alettua Turkkiin pääministeri Sipilää haastateltiin uutisissa. Hän mainitsi, että kyseessä on vain logistinen operaatio, joka tulee toiminaan hyvin. Elokuvassa kuorma-autosta juuri nousseet, jonossa… Read more »

Kansallismaisema

Kansallismaisema National Landscape Lampisuo Marko Lampisuo Marko Kansallismaisema on musiikillinen videoteos kansallisen kuvaston kamppailusta äärioikeistolaista omimista vastaan. Huilun huuto viiltää poikki hajoavan maiseman. Karjalan kunnaiden ihailu häiriintyy, kun yhteisiksi tarkoitettuja symboleita liehutellaan muukalaisvihan lietsomiseksi. National Landscape is a short film… Read more »

Red / No Red

Red / No Red Sassi Pekka Sassi Pekka Musiikkia, punaista tai ei punaista, poliittista tai ei poliittista. Music, red and no red, political or no political. 2015-01-15 15:14:39